3
Sucuk kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk 1 Kg

1.194,99 TL
(1.194,99 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.649,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR SHOOP Satıcı Ünvanı: NECİP ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360463657
    Bu ürün ÇINAR SHOOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Egetürkk parmak az acılı sucuk 1 kg Tarihleri uzundur
Geri Bildirim Ver

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk

Damak zevkinize hitap eden Albi az acılı Egetürk sırma sucuk, keyifli bir tüketim sağlar. Son derece lezzetli olduğu için rağbet görür. Hijyenik koşullarda üretilen bu sucuk, herkes tarafından tercih edilir. Oldukça uzun bir raf ömrüne sahiptir. Tadı ve kokusu farklı zevklere uyum sağlar. İlgili ürün, altı çift parmak sucuktan oluşur. Farklı tariflere uyum sağlayan bir boyutu bulunur. Ayrıca kısa sürede yenmeye hazır hale gelir. Bu sucuğu günün farklı öğünlerinde tüketmek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 
  • Az acılı
  • 1000 gr ağırlık
  • Sığır etinden

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Lezzeti

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Lezzeti

Albi az acılı Egetürk sırma sucuk, son derece lezzetli bir üründür. Sığır etinden üretildiği için farklı damak tatlarına uyum sağlar. İçeriğinde farklı baharatlara yer verilir. Söz konusu baharatlar sayesinde istediğiniz yemek tariflerini yapmak mümkün olur. Bu sucukla kahvaltı saatlerinizi keyifli hale getirebilirsiniz. İlgili ürün, günün farklı öğünlerinde tüketmek için uygundur. Sucuk kullanılarak yapılan yemeklere lezzet katar. Pizza ve pide gibi hamur işlerine uyum sağlar. Ayrıca tek başına tüketim için de oldukça ideal bir üründür. Bu sucukla öğünlerinizi lezzetli hale getirebilirsiniz. Egetürk sırma sucuk 1 kg, yoğun baharat tadı olmadığı için rahat bir tüketim şansı verir. Tüketim sırasında sizi rahatsız etmez. Sucuğu günün farklı öğünlerinde keyifle kullanabilirsiniz.

 

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Kimlere Hitap Eder?

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Kimlere Hitap Eder?

Albi az acılı Egetürk sırma sucuk, geniş bir kesime hitap eder. Tadı, kokusu ve diğer özellikleri sayesinde rağbet görür. Bu sucuğun üretimi, geleneksel koşullara uygun olarak yapılır. %100 sığır etinden imal edilir. İçeriğinde zararlı maddelere yer verilmez. Ayrıca hijyenik ortamda üretilir. Böylece hem güvenli hem de lezzetli bir ürün arayanların tercihi olur. Söz konusu sucuğu gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Albi az acılı Egetürk sırma sucuk 1 kg sırma sucuk, uzun süre ilk günkü tadını ve kokusunu korumayı başarır. Raf ömrü boyunca her kullanımda aynı tadı verir. Uygun koşullarda saklandığında tüketim süresini daha uzun hale getirmek mümkün hale gelir. Söz konusu ürünün son tüketim tarihini göz önünde bulundurarak kullanmanız önerilir. Albi az acılı Egetürk sırma sucuk ile öğünlerinize lezzet katabilirsiniz.

 

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Yorumları Nasıldır?

Albi Az Acılı Egetürk Sırma Sucuk Yorumları Nasıldır?

Albi az acılı Egetürk sırma sucuk, kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. İçeriği sayesinde herkes tarafından rahatlıkla tercih edilir. Farklı zevklere uyum sağlayan bir tadı bulunur. Ayrıca kokusu ağır değildir. Tüketim sırasında ve sonrasında sizi rahatsız etmez. Söz konusu sucuk, baharatlı bir içeriğe sahip olduğu için kahvaltı sofralarınıza lezzet katar. Omlet gibi tarifler için son derece uygun bir seçenek olur. Günün diğer öğünlerinde kullanmak için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Albi az acılı Egetürk sırma sucuk, kaliteli bir ürün arayanlar için son derece idealdir. Hem tadı hem de kokusu açısından beklentileri fazlasıyla karşılar. Keyifle tüketebileceğiniz son derece lezzetli bir seçenektir. Arzu ederseniz Albi az acılı Egetürk sırma sucuk yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü daha önce deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Egetürk sırma sucuk fiyatları ve değerlendirmelerini inceledikten sonra bu ürünü Trendyol'dan hemen sipariş edebilirsiniz.