9
Margarin kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Alba Yağ 10 Kg

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alba Yağ 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE PASTACILIK Satıcı Ünvanı: EFE EXPRES GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325125063600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251250636
    Bu ürün EFE PASTACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Alba yağ 10 kg Pastacılık için genel kullanım margarini. Esnek yapısı sayesinde tüm hamur işlerinde güvenle kullanılan bitkisel pastacılık margarinidir. Tatlı ve tuzlu kurabiyelere, torba bisküvi, kek ve mayalı hamurlara esnek yapısı sayesinde yüksek performans veren, çok amaçlı kullanılabilen bir margarindir. Bayatlamayı geciktirir, raf ömrünü uzatır, ürünlerin pişirildikten sonra mükemmel bir renk ve lezzet almasını sağlar. Özel formülü sayesinde kullanım kolaylığı sağladığı gibi kalitenin öncüsüdür. Orjinal ambalajında saklaması kolaydır. Raf Ömrü (Ay): 6 ay Depolama Sıcaklığı (max.): 20 0C Yağ Oranı (%): min. 83

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Margarin
Geri Bildirim Ver

Alba Yağ 10 Kg Çeşitleri Trendyol'da!

Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini, kurabiye ve poğaça gibi hamur işlerinde kullanılabilecek kalitede bir üründür. Bu pastacılık margarini, genel olarak yemeklere katılan yağlardan farklı özelliklere sahiptir. Margarinin özel kimyasal yapısı, hamur işlerinde başarılı sonuçlar elde etmenizi mümkün kılar. Profesyonel pastacılıkta kullanılan yağların su içermemesi gerekir. Alba yağ da su oranının düşük olmasıyla mükemmel pastane ürünleri yapmanızı sağlayacak yapıdadır. Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margariniyle pişen poğaça ve kurabiyelerin lezzeti katlanırken raf ömrü uzar. Mutfaklarda harika sonuçlar çıkaran Abla yağ, büyük boyutuyla profesyonel alanlarda da sıkça tercih edilir.

  • Bayatlamayı önleyen özel formüle sahiptir.
  • A kalitede hamur işleri çıkarmaya yardımcı olur.
  • Minimum %83 oranında yağ içerir.

Alba Yağ 10 Kg Bitkisel Pastacılık Margarini Sağlıklı mıdır?

Alba Yağ 10 Kg Bitkisel Pastacılık Margarini Sağlıklı mıdır?

Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini, enfes tadı ve kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Tüm pastacılık ürünlerinde güvenle kullanabileceğiniz yağ, son derece sağlıklıdır. Hamurla kolayca bütünleşen bu yağı hiç endişe etmeden güvenle kullanabilirsiniz. Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini ısıya oldukça dayanıklıdır. Bu özellik ise ürünün yüksek sıcaklıkta pişen pek çok yemek ve hamur işinde yanma riskini minimuma indirir. Söz konusu bitkisel margarin, pek çok pasta ve hamur işi tarifinde sağlıklı ve güvenli kullanım olanağı sunar.

Alba Yağ 10 Kg Pastacılık Margarini Hangi Tariflerde Kullanılır?

Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini; başta kek, kurabiye ve poğaçalar olmak üzere profesyonel bir kıvam yakalanması gereken tüm tariflerde rahatlıkla kullanılabilir. Söz konusu yağın eklendiği tüm malzemelerle homojen şekilde karışması, ürünü akla gelebilecek tüm hamur işi tariflerine uygun hâle getirir. Bu ürünün pek çok hamur işinde kullanılabilmesi esnek yapısıyla da yakından ilgilidir. Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini, esnek yapısıyla yüksek performans sergiler. Bu ürünü katarak yaptığınız tüm hamur işleri, profesyonel bir doku ve lezzete kavuşur. Alba yağı kullanarak yaptığınız poğaçalar ise gerçek pastane lezzetini aratmayacak kalitede olur. Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini sayesinde misafirlerinize profesyonel ve tadı damakta kalan lezzetler sunabilirsiniz.

Alba Yağ Çok Amaçlı Pastacılık Margarini Bayatlamayı Engeller mi?

Alba 10 kg yağ bitkisel pastacılık margarini, kalitesini ürünlerin tüketim süresini uzatmasıyla da ortaya koyar. Söz konusu yağ, pişirildikten sonra pastacılık ürünlerine mükemmel bir renk ve lezzet katarken bayatlamayı da geciktirir. Hamur işlerinin çabuk bozulmasına neden olan faktörlerden biri de su içeriğidir. Alba yağ kullanılarak yapılan hamur işlerinin geç bayatlamasının nedeni de söz konusu ürünün düşük su oranıdır. Su oranı azaltılmış yağ sayesinde ister hamur işi isterseniz de sulu yemekler pişirin, hazırladığınız tüm lezzetler tazeliğini daha uzun süre korur. Alba 10 kg yağ, ürünlerin raf ömrünü son derece uzatır. Orijinal ambalajında oldukça kolay bir şekilde saklayabileceğiniz yağın kendi raf ömrü ise 6 aydır. Ürünü bayatlamasından endişe duyduğunuz hamur işlerinde hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Dilerseniz Alba 10 kg yağ çok amaçlı bitkisel pastacılık margarini yorumlarını okuyarak daha önceki kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Hamur işlerinde profesyonel ve lezzetli sonuçlar elde etmek için ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç dakikada ve güvenle satın alabilirsiniz.