AKSCENT 2 Litre Akscent Esans Alana 1 adet Carpex Micro Koku Makinesi ve 50 ml Koku Esansı !

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AKSCENT 2 Litre Akscent Esans Alana 1 adet Carpex Micro Koku Makinesi ve 50 ml Koku Esansı !

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün AKHİJYEN HİJYEN SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 litre Akscent esans alımında 1 adet carpex micro kademe ayarlı koku makinesi ve 50 ml koku kartuş bedelsizdir Sipariş verdikten sonra Akscent koku adlarını sipariş notlar bölümünden bize bildirebilirsiniz. Akscent esans çeşitleri stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. Carpex micro koku makinesi düz alan 40-50 m2 yerlerde kullanım için uygundur. 3 adet kokulandırma süresi kademe ayarı mevcuttur. Elektrikli veya pilli kullanıma uygundur. Masa üstü veya duvara monte kullanılabilir. Akscent yedek esanslar tüm koku makineleri kartuşları için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Otomatik Makine
Geri Bildirim Ver