Akfix High Tack Ulrta Güçlü Montaj Yapıştırıcı Beyaz 290ml

109,90 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Akfix High Tack Ulrta Güçlü Montaj Yapıştırıcı Beyaz 290ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yapımarketsepeti Satıcı Ünvanı: RAMAZAN BALTACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1551416135200001 Vergi Kimlik Numarası: 1400267405
    Bu ürün yapımarketsepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akfix High Tack, tek komponentli, yüksek yapışma ve ilk tutunma gücüne sahip, AST Polimer esaslı bir yapıştırıcıdır. Ağır yapı malzemelerinin sabitlenme ihtiyacı olmadan yapıştırılmasına olanak verir. Özellikler Su geçirmezdir, hava nemiyle birlikte yumuşak ve elastik bir özelliğe kavuşur. Tek komponentlidir. Üzeri boyanabilir. Kabarcık oluşumu yoktur. Hacim kaybına uğramaz. Astar gerektirmez (Ön test yapılması önerilir). Mükemmel elastikiyet ve çok iyi yapışma gücüne sahiptir. Solvent, silikon ve izosiyanat içermez. Uygulama Alanları Farklı birçok yapı malzemesinin yapıştırılması için geliştirilmiş üniversal bir yapıştırıcıdır. Yapılarda, panel, profil ve farklı birçok elemanın, taş, beton, ayna, cam, alçı leva, PU, PVC, poliester, plastik, seramik, bakır, kurşun, çinko, alüminyum, ahşap gibi yüzeylere yapıştırılmasında kullanılır. Yaygın kullanım alanları: Cephe ve tavan kaplama elemanlarının sabitlenmesinde. Ses izolayon panellerinin montajında (taş yünü, ahşap ve plastik köpük paneller) Isı izolasyon panellerinin sabitlenmesinde (PUR, PIR, PS). İnşaat sektöründe çerçeve, kasa gibi bileşenlerin montajında. Binalarda ahşap, plastik veya metal aksesuarların montajında. Kapı eşiklerinin, pencere denizliklerinin, süpürgeliklerin ve kaplama plakalarının sabitlenmesinde. İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir.
Geri Bildirim Ver