Akel Midi Fırın 38 l AF380

1.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Akel Midi Fırın 38 l AF380

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buys Satıcı Ünvanı: BÜYÜKKELEŞ İNŞAAT DAYANIKLI TÜKETİM İLETİŞİM ENERJİ TURİZM OTO SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0194081078300001 Vergi Kimlik Numarası: 1940810783
    Bu ürün Buys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akel Midi Fırın 38 Lt

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 6 Fonksiyon
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Akel 2581068 38 lt Midi Fırın

Akel 38 lt midi fırın ile pek çok yemek ve tatlıyı rahatlıkla pişirebilirsiniz. 335 mm yükseklik, 560 mm genişlik ve 450 mm derinliğe sahip ürün, midi boy fırın grubunda yer alır. Evlerde kullanıma uygun olan bu midi fırın, boyutları sayesinde pek çok mutfakta rahatça kullanılabilir. Göze hitap eden şık bir tasarıma sahip ürünün ağırlığı ise 9 kg’dir. Bu sayede fırının dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Akel 38 lt beyaz midi fırın, kullanıcılara kendi tepsisi ile gönderilir. Bu sayede kişilerin söz konusu ürünün ölçüleri ile uyumlu bir tepsi aramasına da gerek kalmaz.

  • İç Hacim: 38 litre
  • Renk: Beyaz
  • Isı Aralığı: 50 - 320°C

Akel 38 L Midi Fırının Özellikleri Nelerdir?

Akel 38 L Midi Fırının Özellikleri Nelerdir?

Akel 38 lt midi fırın, son derece kullanışlıdır. 38 litrelik geniş bir iç hacme sahip olan bu ürün içerisinde pek çok farklı gıda rahatlıkla pişirilebilir. Fırının iç kısmında tepsilerin rahat şekilde konulabileceği kademeli bir raf sistemi yer alır. Bu sayede kullanıcılar tepsilerin yerini rahatlıkla değiştirebilir. Bu raf sistemi, kişilerin aynı anda birden fazla ürünü pişirebilmesine de olanak tanır. Böylece fırın hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlar. Fırının kullanımını kolay hâle getiren bir diğer özelliği de akıllı alarm sitemidir. Kullanıcılar, ürünün üzerinde yer alan süre ayarı düğmesinden pişirdikleri yemek için gerekli olan zamanı seçebilir. Fırın, 90 dakikaya kadar süre ayarlaması yapılabilmesine imkân tanır. Böylelikle kullanım sırasında yemeğin fırında unutulması gibi sorunların yaşanma ihtimali de azaltılmış olur.

Akel 38 L Midi Fırın Tasarruflu mudur?

Akel 38 L Midi Fırın Tasarruflu mudur?

Akel 38 lt midi fırın sahip olduğu çeşitli özellikler sayesinde çalışırken kullanıcılara tasarruf sağlar. Ürünün ön kısmında 3 kademeli ısı ayarı yapmaya izin veren bir düğme yer alır. Bu sayede kişiler ihtiyaçları olan ısıyı kendileri belirleyebilir. Bu özellik hassas ısı ayarına ihtiyaç duyan kek ve pandispanya gibi ürünlerin pişirilmesi kolaylaştırır. Aynı zamanda kullanıcıların düşük ısılarda da pişirme yapabilmesini sağlayarak gereksiz enerji kullanımının önüne geçer. Fırının termostat özelliği de kullanım sırasında elektrik tasarrufu yapılmasına yardımcı olur. Termostat sistemi, fırının içerisindeki ısıyı algılar. Buna bağlı olarak gerekli durumlarda fırının çalışıp durmasını sağlayarak ısıyı belirli bir seviyede tutar. Termostat fırın istenilen ısıya ulaştığında çalışmasını durdurarak derecenin istenilenin üzerine çıkmasını önler. Bu özellik, aynı zamanda fırının sürekli çalışmasının da önüne geçerek tasarruf edilmesini sağlar.

Akel 38 L Midi Fırın Kaliteli midir?

Akel 38 L Midi Fırın Kaliteli midir?

Akel 38 lt midi fırın, oldukça kalitelidir. Ürün, yapımında kullanılan metal ve ısıya dirençli cam gibi materyaller sayesinde yüksek dayanıklılığa sahiptir. Böylelikle kullanım sırasında oluşabilecek pek çok olumsuzluğa karşı dirençlidir. Fırın uzun süreli kullanımlarda bile yüksek performans sağlayarak herhangi bir arızaya sebep olmaz. Ürünün dış kısmında kullanılan elektrostatik boyalı kaliteli kaplama, çizilmelere karşı sağlam bir duruş sergiler. Kullanım talimatları dikkate alındığı sürece renk solması gibi durumlar yaşanmaz. Fırının iç aksamı da gelişmiş bir yapıya sahiptir. Bu yapı, fırının pişirme sırasında istenilen ısıya rahatlıkla çıkabilmesini sağlar. Dilerseniz Akel 38 lt midi fırın yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı fırına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece online alışverişin ayrıcalıklarından yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün kapınıza kadar güvenle gelmesini sağlayabilirsiniz.