Akdeniz Somun Din934 M6x1,00 6 Kalite 100.000 Adet

99 TL

Ürün Bilgileri

Akdeniz Somun Din934 M6x1,00 6 Kalite 100.000 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santekmagaza Satıcı Ünvanı: SANTEK S.T.H.TEKNİK HIRDAVAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744006310600012 Vergi Kimlik Numarası: 7440063106
    Bu ürün Santekmagaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Alanları: Sektörün ihtiyaçlarına yönelik istenilen çapta ve boyda 6 Kalite Somun her kalitede üretilmektedir. Yol Tünel Köprü Baraj inşaatlarında Sıcak daldırma galvaniz 6 Kalite Somun, İnşaat ve müteahhitlik firmalarına Galvaniz kaplı 6 Kalite Somun, Çelik Konstrüksiyon yapılar için 6 Kalite Somun, Makina imalatçıları için 6 Kalite Somun, Mobilya üreticilerine 6 Kalite Somun, Metal Eşya sanayiine 6 Kalite Somun, Ordu donatım fabrikaları için 6 Kalite Somun, Ağır makina sanayii için 6 Kalite Somun, Enerji nakil hattı ve baz istasyonları imalatçıları vb. sektör ihtiyaçları için 6 Kalite Somunlar kullanıma sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Civata
Geri Bildirim Ver