AKDENİZ ALOE VERA Aloe Vera Jeli - 330ml - % 100 Doğal

387 TL

Ürün Bilgileri

AKDENİZ ALOE VERA Aloe Vera Jeli - 330ml - % 100 Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdeniz Aloe Vera Satıcı Ünvanı: AKDENİZ ALOE VERA TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021135935200001 Vergi Kimlik Numarası: 0211359352
    Bu ürün Akdeniz Aloe Vera tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aloe Vera Bitkisi ve Ürünümüz: Aloe Vera Barbadensis Miller cinsi bitkilerimizden elde ettiğimiz %100 doğal saf jeli siparişiniz üzerine aynı gün hazırlayıp kargoya veriyoruz. Bitkilerimiz Aloe Vera Barbadensis Miller türüdür ve halk arasında Sarı Sabır olarak bilinir. Yüzlerce aloe vera türü arasında etkinliği kanıtlanmış şifalı ve yenilebilen tek tür dür. Bitkilerimiz 3-4 yaşından sonra sarı çiçek açar. Aloe Vera'nın Faydaları: Hakkında yazılı ilk belge 6bin yıl öncesine dayanan bu kadim bitki, keşfedildiğinden beri bir güzellik ve sağlık kaynağı olarak nitelendirilmektedir. Canlı bir cilt ve sağlıklı bir beden için Aloe Vera'dan bir çok farklı şekilde faydalanabilirsiniz. Cilt yanıklarına ve cilt hassasiyetlerine olan yatıştırıcı faydası, nemlendirici ve besleyici etkisi Aloe Vera'nın güçlü yeşil yapraklarından gelmektedir. Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı bitki, içeriğindeki C vitamini, E vitamini ve beta-caroten ile cildinizin doğal formunu korumasına yardımcı olur. Aloe Vera yapraklarında bulunan 70'ten fazla vitamin, mineral, enzimler, salisilik asit ve amino asitler ile cildinizi besler ve nemlendirir. Doğal bir nemlendirici olarak işlev görür. Aloe Vera içeriği, güneşin cilde verdiği zararları onarır. Saçlara canlılık ve tazelik katmanın yanı sıra saç ve tırnak uzamasını teşvik eder. Ürün Kullanımı ve Saklama: Ürünümüz koruyucu veya katkı maddesi içermediği için buzdolabında 10 gün, derin dondurucuda ise 3 ay süreyle saklanabilir. Sipariş ve Gönderim Bilgileri: Siparişiniz üzerine kesilen olgun yaprakların jeli aynı gün kargoya verilmektedir. Cuma günü verilen siparişleriniz, kargoda geçecek süreyi azaltmak amacıyla pazartesi günü kargoya verilir. Yaz aylarında ürünümüz buz aküsü ile gönderilir. Not: Jel hazırlama konusunda sizlerden gelen sorular üzerine satışa çıkardığımız ürünümüze ilave olarak mağazamızda taze yaprak satışımız da bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver