Akaşa Yayınları Ramtha; İnsanlık Tarihi

231,69 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,14 TL
200 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akaşa Yayınları Ramtha; İnsanlık Tarihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SO&Çİ Satıcı Ünvanı: SILA ENGİNAR YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350639728
    Bu ürün SO&Çİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ramtha, bu çok değerli kitapta, yaratılışın, evrenin ve insanlığın gerçek kökenine ve gizemli tarihine büyük bir ışık tutmakta, insanlığın tanrısal doğasını ve kaderini çok aydınlatıcı bir biçimde anlatmakta ve böylece, yüzyıllardır boş inançların, korkunun ve cehaletin yarattığı karanlığı dağıtmaktadır. Yine bu kitapta, Ramtha, zamanı ve uzayı aşarak doğrudan tanık olduğu bir bilgi hazinesini gözler önüne sermektedir. O, insanlığın spiritüel tekâmül basamaklarını oluşturan yedi varoluş katından, Dünya'nın tarihinden, insan ırkının genetiğinin gelişmiş uzaylı ırklar tarafından nasıl değiştirildiğinden, kutsal bilgiyi koruyan kadim bilgelik okullarından, inisiyelerin sınavından ve dağ mağaralarına kapanan zahitlerin aydınlanma arayışından söz etmekte ve daha pek çok çarpıcı bilgi vermektedir. Ayrıca, her bölümden önce, o bölümle ilgili aydınlatıcı açıklamalar yer almaktadır. Bu kitap, belki de, şimdiye dek verilmiş olan en büyük kadim tarih dersini içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver