Akademisyen Kitabevi Dijital Çağda Siyaset Teknoloji ve Yönetişimin Yeni Yüzü / Akademisyen Kitabevi / 9786253992446

435,55 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Akademisyen Kitabevi Dijital Çağda Siyaset Teknoloji ve Yönetişimin Yeni Yüzü / Akademisyen Kitabevi / 9786253992446

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Son otuz kırk yılda yaşanan değişim ve dönüşümler insanlık tarihinin belki de en büyük ve hızlı değişim ve dönüşüm dalgasını oluşturmaktadır. Bu değişim-dönüşüm dalgasının önemli ayaklarından birini dijital teknoloji oluşturmaktadır. Dijital teknoloji, tüm sosyal ilişkileri, değerleri ve yapıları derinden etkilemekte ve büyük bir değişimin sarmalına almaktadır. Dijital teknoloji ile birlikte klasik mahrem alan, özel/kamusal alan ayrımı, katılım biçimi ve kendini ifade etme yolları ciddi bir dönüşüme uğramıştır. Artık “Dijital Toplum”, “Dijital Network” veya Orhan Albayrak’ın kitabına verdiği isimde olduğu gibi “Dijital Çağ” gibi dijital devrim ile özdeşleşen tanımlamalar kullanmaktayız. Gerçekten dijital teknoloji bizi yepyeni bir sürece, dolayısıyla çağa doğru sürüklemektedir. İlişkiler, değerler, yapılar, süreçler bu çağda yeni biçimler ve boyutlar kazanmaktadır. Dijital teknolojinin en fazla etkilediği alanlardan biri de siyaset alanıdır. Siyasetin içeriği, siyaset yapma tarzı, siyasette kullanılan araçlar, siyasetin dili, yol ve yöntemi dijital teknoloji ile birlikte köklü bir değişim-dönüşüm geçirmektedir. Artık siyasete katılımın en etkili yolu dijital teknolojinin mümkün kıldığı yeni medya araçları üzerinden gerçekleşmektedir. Siyaset, meydanlardan, yeni medya araçlarının oluşturduğu mecralara kaymaktadır. Bir bakıma şehirlerin sembolik ve lojistik bakımdan önemli lokasyonunu oluşturan “meydanlar” yerlerini, sosyal medya araçları üzerinden açılan “mecralara” terk etmektedirler.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Orhan Albayrak
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver