Aizen Ardıç Yağlı Masasj Kremi Skin Massage Gel - Bel - Boyun - Dizler - Tüm Vücut - 100 ml

209,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aizen Ardıç Yağlı Masasj Kremi Skin Massage Gel - Bel - Boyun - Dizler - Tüm Vücut - 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Peace Cosmetic Satıcı Ünvanı: EMRULLAH BARIŞ AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1121206504
    Bu ürün Peace Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skin Massage Gel - Bel - Boyun - Dizler - Tüm Vücut - 100 mL Aizen masaj jeli içeriğinde yer alan özel bitkiler ve yağlar ile vücudunuzda özenle kullanabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanımı: Masaj yapılmasını istediğiniz bölgeye yeterli miktarda jeli ince bir tabaka halinde masaj yaparak yediriniz. Günde 2 defa kullanılabilir. Ağrıyan bölgelere uygulanabilir. İÇİNDEKİLER / INGREDIENTS: Aqua, Carbomer, Alcohol, Polysorbate 20, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Triethanolamine, Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Menthol, Camphor, Boswellia Serrata Extract, Capsicum Annuum Extract, Bromelain, Zingiber Officinale Root Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Dimethyl Sulfone, Glucosamine Sulfate. Uyarılar: Haricen kullanılır, Yüze ve göze temas ettirmeyiniz. Çatlamış cilde, açık yaralara veya tahriş olmuşcilde uygulamayınız. Yetişkinler içindir. Miktarı: 100 ml (3.38 fl. oz)

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver