Airfel (Montaj Dahil) Ltxn25u 9.000 Btu A++ Inverter Klima

20.400 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Airfel (Montaj Dahil) Ltxn25u 9.000 Btu A++ Inverter Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToptanFiyatlar.com Satıcı Ünvanı: BULTAŞ İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0189063237300001 Vergi Kimlik Numarası: 1890632373
    Bu ürün ToptanFiyatlar.com tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Airfel LTXN25U 9000 BTU A++ Inverter Klima İle İlgili Sık Sorulan Sorular Montaj dahil mi? Evet, incelediğiniz bu ürünümüzde 4 metre iç-dış ünite arası mesafeye kadar montaj ücretsizdir.
  • Bu klimanın enerji sınıfı nedir? Airfel LTXN25U 9000 BTU klima soğutmada A++, ısıtmada A+ enerji sınıfındadır.
  • Bu klima ısıtma yapıyor mu? Evet, Airfel klimalar ısıtma da yapmaktadır.
  • Kargo dahil mi? Evet, tüm klima alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.
  • Garanti Süresi Ne Kadar? iç ünite 2 yıl dış ünite 3 yıl garantilidir
  • Klima Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...
  • Airfel LTXN25U 9000 Btu A++ Inverter Klima Çevre Dostu Serinlik Odanıza Klima Kapasitesi Hesaplama Yöntemi : m³ x 40 x 3,41 = Btu Yeni sezonsal verimlilik yönetmeliğine uygun
  • Sezonsal Inverter özelliği ile A sınıfı Inverter klimalara göre %20 daha fazla tasarruf
  • Otomatik dikey üfleme özelliği ile homojen ortam sıcaklığı
  • -15°C’ye kadar ısıtma yapabilme özelliği ile yüksek performans
  • Turbo fonksiyonu ve Inverter teknolojisinin birleşimi ile hızlı ısıtma - hızlı soğutma
  • Stand By modunda sadece 1 W enerji tüketimi
  • Arıza teshis sistemi ile daha hızlı servis hizmeti
  • Airfel LTXN25U 9000 BTU A++ Inverter Klima Montajı ve Garanti İşlemleri - Klimanız size ulaştıktan sonra 444 9990 Airfel Daikin Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ücretsiz montaj servis kaydı açtırmanız gerekmektedir. - Akdeniz Bölgesi gibi yaz aylarında klima alışverişinin yoğun olduğu bölgelerde yaşıyorsanız, sipariş öncesi Airfel Daikin Müşteri Hizmetleri'nden bölgenizde hizmet veren yetkili servisin iletişim bilgilerini alarak en yakın montaj tarihi hakkında bilgi almanızı öneririz. - Ücretsiz montaj, dış ünite ile iç ünite arasındaki 4 metre mesafeye kadar geçerlidir. 4 metreden sonrası için ek bakır boru ücreti talep edilir. - Yetkili servis geldiğinde klima montaj yerinde elektrik tesisatı hazır olmalıdır. - Montaj sonrası cihazınızın garantisi yetkili servis tarafından başlatılacak ve cihaz seri numarası ile sisteme kaydedilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 9000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 9000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Airfel ITXN25U 9.000 BTU A++ Inverter Klima

Airfel ITXN25U 9.000 BTU A++ Inverter Klima

Airfel ITXN25U A++ 9000 BTU duvar tipi Inverter klima hem soğutma hem de ısıtma alanında gösterdiği üstün özellikleriyle öne çıkar. Airfel ITXN25U modelleri arasında inceleme yapıldığı zaman, klasik modellerden farklı olarak, Inverter klimalar enerjiyi daha verimli kullanma olanağı sağlarlar. Çevirici özelliğe sahiptir. Bu özellik, elektrik frekansının değiştirilmesi ile ısıtma soğutma ihtiyacına göre kompresör devir değişimiyle kapasite kontrolünü daha düzgün yapar.

  • Çeşitli Kullanım Alanları ve Duvar Tipi Özelliği
  • Yüksek Enerji Tasarrufu
  • İnverter Klima Teknolojisi

Çeşitli Kullanım Alanları ve Teknik Özellikleri

Çeşitli Kullanım Alanları ve Teknik Özellikleri

Airfel ITXN25U klima sahip olduğu çevirici özellik sayesinde elektrik akımının şekli çevrilmektedir. Klima havayı ısıtmak ve soğutmak için enerji kullanmadığında, kendi gücünü çevirerek tasarruf sağlayabilmektedir. Airfel ITXN25U özellikleri arasında İnverter özelliği sayesinde avantaj sağlayan kendi hava akımına göre ortamın havasını değiştirmesi ve otomatik şekil vermesi teknolojiye uygun olmuştur. Inverter özelliğe sahip olmayan klimalar, ortamı sürekli aynı kapasitede ısıtarak veya soğutarak enerjiyi fazla kullanmakta ve ayrıca bunu yaparken otomatik açılıp kapanmakta, fazla güç harcamaktadır. Airfel ITXN25U kullanımı konutlarda iş yerlerinde, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, evlerde, okullarda, sinemalarda toplantı salonlarında kısacası ısıtılması ve soğuması gereken tüm mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Kapasite sınıfı 9000’dir. Duvar tipi ve beyaz rengi ile yüksek sıklıktadır. Airfel ITXN25U soğutma kapasitesi 9000 BTU, ısıtma kapasitesi 10000 BTU, iç ünite ağırlığı ise 8.9 kg’dır. Auto Restart özelliği vardır. Turbo mod, uyku modu, koruyucu moda sahiptir. Airfel ITXN25U 9000 ayrıca zamanlayıcı, nem giderici, ayarlanabilir hava akım yönü bulunur. Ayarlanabilir fana sahip olan ürün, donmaya karşı içerisinde bulunan yoğunluklu ve teknolojiye uygun filtresi sayesinde, çevre dostu olmakla birlikte, aynı zamanda serin ve ferah bir ortam da sağlayabilmektedir. Sağladığı bu ortam sayesinde her mevsim üst düzey konfor yaratabilir.

Yüksek Enerji Verimliliği

Yüksek Enerji Verimliliği

Airfel ITXN25U A++ 9000 ekonomik verimi yüksek olarak üretilmiş olup, çevreye faydası oldukça fazladır. Aynı zamanda kullanılan ortamdaki kişilere de herhangi bir zararda bulunmaz, sağlığa zararlı değildir. Airfel ITXN25U elektrik tüketimine bakılırsa, sezonsal verimlilik yönetmeliğine uygun olduğu görülecektir. Sezonsal İnverter özelliği ürünün emsallerine oranla daha yüksek düzeylere ulaşan bir elektrik tasarrufu sağlamasının yanında, bu tasarruf ile birlikte bütçede artış sağlayabilecektir. A sınıfına oranla düşük enerji tüketimi sağlayacaktır. Ürünün kendisi fiyat performans olarak sağladığı özelliklerden dolayı oldukça uygundur. Airfel ITXN25U fiyatları itibariyle kullanıcıyı ve bütçesini sarsmayacak kadar uygun olmasının yanında sağladığı teknolojik özellikler onun uzun ömürlü olmasına sebebiyet vermiştir. Cihaz, dikey üfleme özelliğine sahip ve bu sayede etrafa verdiği havanın her yere eşit yayılmasına sebep olur. Sıcaklığı her ortama eşit düzeyde dağıtır ve ortamda farklı yerde oturan kişiler gelen havayı aynı oranda hissederler. Bu sayede daha kolay ve hızlı ısı dağılımı gerçekleşir. Bu gerçekleşirken en düşük enerjiyle çalışan İnverter klima, tasarruf sağlar. -15°C’lere kadar soğutabilme özelliği ile içerisinde bulunan performans fazladır. Turbo fonksiyon, cihazın en hızlı ve verimli çalışmasını sağladığı için ve sahip olduğu Inverter teknolojisinin de birleşimi ile ısıtmayı ve soğutmayı en kısa sürede tamamlar. Airfel ITXN25U 09 A++ 9000BTU Inverter klima Uyku moduna alındığı zaman 1 W enerji tüketimi ile tasarruf sağlanacağından, kolaylıkla açık bırakılabilmekte ve uyku modundayken enerjiyi daha az kullanmaktadır. Ürün A++ enerji sınıfına sahiptir. En az elektrik harcayan sınıfa dahil bir klima olmuştur.

Inverter Klima Teknolojisi

Inverter Klima Teknolojisi

A++ enerji sınıfına ait olan klima, çevreyi korumak için düşük enerji kullanımı sağlar. Bu da son teknolojiyle üretildiği anlamına gelir. Inverter klima, son derece sessiz çalışır ve ortamda varlığı bile fark edilmez. Airfel ITXN25U kullananlar bu özelliği sayesinde konfor alanında uyuma ve dinlenme lüksüne sahip olmuşlardır. Oda sıcaklığına uygun hassas kontrol sistemine sahiptir. Antialerjik bir filtreye sahiptir. Herhangi bir alerjisi bulunan kişinin soluduğu nefesi dışarıya tekrar üflemez, filtresi sayesinde sağlıklı bir ortam yaratır. Güç sarfiyatı (kW) soğutma için: 1.200W, ısıtma için: 1.160W’dır. Ses seviyesi (dBA) iç ünite: 40/34/29.5. Ses S-seviyesi (dBA) dış ünite: 60’dır. Airfel ITXN25U 9.000 BTU A++ Inverter klima gerekli oda sıcaklığına en kısa sürede ulaşır, kararlı bir oda sıcaklığını sağlar. Geniş ortamlarda dahi havayı düzenli dağıtır. Standart klimalara göre, daha üstün güvenlik hizmetleri bulunur. Düşük sıcaklıkta dahi ısıtma özelliği bulunur. Temiz hava sağladığı için virüsleri yok eder. Kolay taşıma ve montajı sağlar. Airfel ITXN25U yorumları ve önerilerinden görüldüğü üzere bu özellikler, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. Airfel ITXN25U inceleme sonucu siz de bu ürüne Trendyol aracılığıyla rahatlıkla sahip olabilirsiniz.