Airfel Ltxn50n 18000 Btu A Inverter Klima Duvar Tipi (MONTAJ DAHİL)

35.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
39.999,90 TL

Ürün Bilgileri

Airfel Ltxn50n 18000 Btu A Inverter Klima Duvar Tipi (MONTAJ DAHİL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizim Pazara Gel 34 Satıcı Ünvanı: BİZİM PAZAR GIDA İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK TURİZM YEMEKÇİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178152089800001 Vergi Kimlik Numarası: 1781520898
    Bu ürün Bizim Pazara Gel 34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otomatik dikey üfleme özellikli Airfel klima yüksek ısıtma ve soğutma kapasitesi ile öne çıkar. Model 24 saat zamanlayıcı işleviyle kullanımı kolaylaştırır.
  • Uyku modu işlevli inverter klima modelinin Turbo Modu programını kullanabilir ve çok daha verimli performans elde edebilirsiniz.
  • Düşük sıcaklıklarda da sorunsuz bir şekilde çalışabilen 18000 BTU klima A++ enerji sınıfı sayesinde tutarlı enerji kullanımı yapar.
  • Bu split klima çeşidi 15 dereceye kadar ısıtma yapabilir.
  • Stand By modundayken asdece 1 Watt enerji kullanan ev tipi klima soğutma yaparken yıllık 290 kWh elektrik kullanır.
  • 6.4 sezonsal verimliliği bulunan bu soğutucu klima ayarlanabilir fanlarıyla ihtiyaca uygun esnek kullanım sunar.
  • Airfel klima ısıtma modu ile çalışırken yıllık 1470 kWh elektrik kullanır. 19.000 BTU ısıtma kapasitesi sunar.
  • Nem giderici işleviyle ortam atmosferini iyileştiren Airfel LTXN50U donma koruması sayesinde düşük sıcaklıklarda dahi sorunsuz bir şekilde çalışabilir.
  • A++ klima 2 yönlü hava salınımı ile çalıştığı ortamın her köşesine hava akımı ulaştırır.
  • Duvar tipi Airfel LTXN50U 18000 BTU A++ inverter klima yüksek yoğunluklu filtresiyle performansı iyileştirir.
  • Airfel LTXN50U 18000 BTU duvar tipi inverter klima modeli soğuturken -15°C/50, ısıtırken -15°C/30 sıcaklık aralıklarında çalışır.
  • Bu beyaz klima rengi sayesinde ortam dekorasyonuna uyum sağlar.
  • Airfel LTXN50U klima Auto Restart özelliği ile ortam sıcaklığı değiştiğinde otomatik çalışmaya başlayabilir.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 18000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Airfel LTXN50U 18.000 BTU A++ Inverter Klima

Airfel LTXN50U 18.000 BTU A++ Inverter Klima

Airfel LTXN50U A++ 18000 BTU duvar tipi Inverter klima, Airfel kalitesiyle üretilen, son derece kullanışlı bir cihaz olarak sunulur. Airfel LTXN50U modelleri arasında klasik modellerinden farklı olarak, Inverter klimalar enerjiyi daha verimli kullanma olanağı sağlarlar. Çevirici özelliğe sahiptir. Bu özellik, elektrik frekansının değiştirilmesi ile ısıtma soğutma ihtiyacına göre kompresör devir değişimiyle kapasite kontrolünü daha düzgün yapar.

  • Kullanım Alanı Çeşitliliği
  • En Yüksek Enerji Tasarrufu
  • Inverter Teknoloji ve Son Teknoloji Özellikleri

Ürünün Kullanım Alanı ve Teknik Özellikleri

Ürünün Kullanım Alanı ve Teknik Özellikleri

Inverter klimanın sahip olduğu çevirici özellikte, elektrik akımının şekli çevrilmektedir. Airfel LTXN50U özellikleri arasında birçok teknolojik, yeni nesil özellikler bulunur. Duvar tipi ve montajı basittir. Klima daima ısıtma ve soğutma işlemi ile uğraşmadığı zaman, gücünü devamlı ve faydalı bir sürede kullanımda tutar. Ortamın kendi hava akımına göre durumunu değiştirir ve havaya otomatik şekil verir. Inverter özelliğe sahip olmayan klimalar, ortamı sürekli aynı kapasitede ısıtarak veya soğutarak enerjiyi fazla kullanmakta ve ayrıca bunu yaparken otomatik açılıp kapanmakta, fazla güç harcamaktadır. Airfel LTXN50U, iş yerlerinde, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, evlerde, okullarda, sinemalarda toplantı salonlarında kısacası ısıtılması ve soğuması gereken tüm mekânlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Airfel LTXN50U inceleme yapıldığı zaman kapasite sınıfı 1800 olduğu, duvar tipi ve beyaz rengi ile modern bir görünüme sahip bir cihaz olduğu anlaşır. Soğutma kapasitesi ve ısıtma kapasitesi 18000 BTU, iç ünite ağırlığı 9.5/12.5 kg’dır. Ses seviyesi (dB) 40’dir. Airfel LTXN50U A++ 18000 BTU Inverter duvar tipi klima hiç duyulmayacak sessizlikte çalışmaktadır. Donmaya karşı koruyucu, yüksek yoğunluklu filtre, çevre dostu serinlik özelliklerine sahip bulunmaktadır. Sezonluk verim konusunda üst düzey çalışır. Airfel LTXN50UV1B hem yaz hem kış aylarında ideal sıcaklıklar yaratarak çalışabilmektedir.

Yüksek Verimlilik

Yüksek Verimlilik

Airfel LTXN50U elektrik tüketimi konusunda endişeye yer vermeyecek düzeyde teknolojik ve ekonomik verimi yüksek olarak üretilmiş olup çevreye olan faydasıyla öne çıkar. Aynı zamanda kullanılan ortamdaki kişilere de herhangi bir zararda bulunmaz, sağlığa zararlı değildir. Mevsimlere uyum sağlayan klima, -15 dereceye kadar düşük bir sıcaklık da sağlayabilecek performansa sahip bulunmaktadır. Airfel LTXN50U A++ mevsimler arasında değişim ve iki yönlü işlevleri sayesinde tasarrufu emsali olan enerji sınıflarına göre daha fazla sağlar. Sağladığı tasarruf, bütçenizde artışa sebep olacaktır. İki yönlü işleviyle hem ısıtma hem soğutmayı yüksek kaliteyle gerçekleştirir. Airfel LTXN50U 18000 BTU A++ Inverter klima uyku modunda çalıştırıldığı zaman 1 W enerji tüketir bu sayede rahatlıklar uyku moduna bırakılarak, kapatılmadan çalıştırılabilir. Airfel 9000 klima özellikleri ile kullanıcı dostudur. Airfel klima LTXN50U kullanıcı için tasarlanmıştır. Airfel Inverter klima, kullanma kılavuzu yanında uzaktan kumanda ile gelmektedir. Ürün kendisi de fiyat performans olarak sağladığı özellikler sebebiyle oldukça kalitelidir. LTXN50U, oda içerisindeki her yerin eşit düzeyde havayı alabilmesi için dikey üfleme özelliğine sahiptir. Sıcaklığı her ortama eşit düzeyde dağıtır ve ortamda farklı yerde oturan kişiler gelen havayı aynı oranda hissederler. Bu sayede daha kolay ve hızlı ısı dağılımı gerçekleşir. Bu gerçekleşirken en düşük enerjiyle çalışan İnverter klima, tasarruf sağlar.

Son Teknoloji Inverter Özellikleri

Son Teknoloji Inverter Özellikleri

Airfel LTXN50 kurulum konusunda kullanıcının sıkıntı çekmeyeceği bir üründür çünkü rahatlıkla takılıp çıkartılabilen duvar tipi monteleme özelliğine sahiptir. Ürün A++ enerji sınıfına dâhildir. En az elektrik harcayan sınıfa dâhil bir klima olmuştur. Bu enerji sınıfına ait olan klima, çevreyi korumak için düşük enerji kullanımı sağlar. Bu da son teknolojiyle üretildiği anlamına gelir. Oda sıcaklığına uygun hassas kontrol sistemine sahiptir. Antialerjik bir filtreye sahiptir. Herhangi bir alerjisi bulunan kişinin soluduğu nefesi dışarıya tekrar üflemez, filtresi sayesinde sağlıklı bir ortam yaratır. Güç sarfiyatı (kW) soğutma: 140~2.360W ve güç sarfiyatı (kW) ısıtma: 200~2.410W’dir. Ses seviyesi (dBA) iç ünite: 47/40/35. Ses S-seviyesi (dBA) dış ünite: 56 ’dır. Ürün gerekli oda sıcaklığına en kısa sürede ulaşır, kararlı bir oda sıcaklığını sağlar. Geniş ortamlarda dahi havayı düzenli dağıtır. Standart klimalara göre, daha üstün güvenlik hizmetleri bulunur. Düşük sıcaklıkta dahi ısıtma özelliği bulunur. Temiz hava sağladığı için virüsleri yok eder. Kolay taşıma ve montajı sağlar. Airfel LTXN50U kullananlar bu özellikleri oldukça beğenmiş ve büyük oranda üründen memnuniyet sağlanmıştır. Airfel LTXN50U fiyatı oldukça uygundur. Siz de son derece kolay bir kullanım sunan bu ürünü Trendyol üzerinden anında satın alabilirsiniz.