AİLY COSMETİCS Microblading Etkili Kalıcı Kaş Kalemi Ucu Tırtıklı Kahverengi

67,90 TL

Ürün Bilgileri

AİLY COSMETİCS Microblading Etkili Kalıcı Kaş Kalemi Ucu Tırtıklı Kahverengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİLY COSMETİCS Satıcı Ünvanı: AİLY KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010193850300001 Vergi Kimlik Numarası: 0101938503
    Bu ürün AİLY COSMETİCS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microblading Etkili Kalıcı Kaş Kalemi Ucu Tırtıklı Kahverengi

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

AILY COSMETICS Microblading Etkili Kalıcı Kaş Kalemi Ucu Tırtıklı Kahverengi

Makyajın olmazsa olmaz parçalarından bir tanesi kaş uygulamalarıdır. Bu uygulamalar makyajlarda gözlere derin bakış ve anlam kazandırır. Kaş kaleminin ucu ve özellikleri işlemin pürüzsüzlüğü açısından oldukça önemlidir. Aily Cosmetics microblading etkili kalıcı kaş kalemi ucu tırtıklı kahverengi ürünü mükemmel bitişi sayesinde yüzünüzde istediğiniz etkiyi uygulamanıza yardımcı olur. Ürünün uç kısmı tırtıklı yapıda olması sayesinde son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Uzun süre boyunca çıkma yapmadan kalıcı özellik gösterir. İstediğiniz zaman çıkarana kadar kaşınızdaki etki kalıcı olarak devam eder. Böylelikle makyaj yapmasanız bile bakışlarınız istediğiniz görünümde olmaya devam edebilir. Makyajın önemli parçalarından bir tanesi olan kaş tasarımını etkili şekilde deneyimlemek istiyorsanız siz de bu ürünü tercih edebilir, ürünü makyaj rutininize ekleyebilirsiniz.

  • Gerçek kıl görünümü
  • Yoğun renk tonu
  • Uzun süre kalıcı özellik

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Özellikleri

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Özellikleri

Kaş boyama uygulamalarında yapının kendi doğal görünümünü koruması oldukça önemlidir. Yapay görünen kaşlar dövme özelliğini göstereceğinden kadınlar tarafından genellikle hoş karşılanmaz. Ürün tırtıklı ucu sayesinde gerçek kıl görünümü vererek kaşlarınızı doğal şekilde gösterir. Aynı zamanda bu tür tırtıklı ucu kullanmak son derece kolaydır. Özellikle son yılların trendi olan makyajlarda doğallık ön plana çıkan özelliklerden bir tanesidir. Tırtıklı uca sahip kalıcı kaş kalemi sayesinde hem şık hem de doğal bir makyaj görünümüne sahip olabilirsiniz. Aily Cosmetics kaş kalemi kahverengi tona sahiptir. Özellikle buğday ve esmer renk tonuna sahip kişiler için son derece uygun bir tondur. Kaşlarınızı istediğiniz incelik ya da kalınlıkta kendiniz ayarlayabilirsiniz. Kalıcı olması sayesinde ürünü istediğiniz zaman çıkarabilir, sevdiğiniz kaş görünümünü uzun süre boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Yorumları

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Yorumları

Aily Cosmetics microblading etkili kalıcı kaş kalemi ucu tırtıklı kahverengi yorumları satın alma sürecinde fikir olması açısından son derece önemlidir. Herkesin kendine ait belli bir renk tonu vardır. Tonunuza uygun seçim yapmak doğru tercih olur. Yorumlarda bulunan kendi tonunuza yakın kişilerin fikirlerini de göz önüne alarak tercihinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle buğday ve esmer tonları renge sahipseniz bu ürün sizin için uygundur. Kalıcılık özelliği kalitesi sayesinde uzun süre etkilidir. Bu sayede Aily Cosmetics microblading etkili kalıcı kaş kalemi ucu tırtıklı kahverengi kullananlar üründen memnuniyetinin sıklıkla dile getirir ve sevdiklerine tavsiye eder. Kaş kalemi sayesinde makyajınızda hem doğal kaş ve kıl görünümüne sahip olabilir hem de etkileyici bakışları kendiniz için yapabilirsiniz. Kendi tonunuza uygun kahverengi kaş kalemi ile istediğiniz görünüme rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Fiyatı

AILY COSMETICS Kalıcı Kaş Kalemi Kahverengi Fiyatı

Aily Cosmetics microblading etkili kalıcı kaş kalemi ucu tırtıklı kahverengi fiyatı müşteri memnuniyeti ve beklentileri göz önüne alınarak titizlikle belirlenir. Ürün fiyatları tüm müşterilerin rahatlıkla satın alabilmesi açısından son derece uygun şekildedir. Ürün kalıcı özellik göstermesi sayesinde uzun süre boyunca kullanabilir. Böylelikle tam olarak bir fiyat performans ürünü olarak karşınıza çıkar. Aynı zamanda sürekli yenisini almanız gerekmediğinden ekonomik bir ürünü olarak değerlendirilebilir. Makyajınızda doğal görünümlü bakış etkisini uygulamak istiyorsanız ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Aily cosmetics microblading etkili kalıcı kaş kalemi ucu tırtıklı kahverengi aynı zamanda suya dayanıklıdır. Hava durumunun yağışlı olduğu günlerde de rahatlıkla çıkma yapmadan kullanılabilir. Siz de doğal ve etkili bir bakışa sahip olmak için bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat fırsatları ile güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.