Ahmet İpek Sucukları Klasik Kangal Sucuk 1 Kg

1.250 TL
(1.250 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ahmet İpek Sucukları Klasik Kangal Sucuk 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahmet İpek Gurme Satıcı Ünvanı: AFYON AHMET İPEK ET VE ET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008081453476781 Vergi Kimlik Numarası: 0080814534
    Bu ürün Ahmet İpek Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Olursa Yöresinden Olsun. Ahmet İpek Çiftliğinden gelen kaliteli etlerin, usta kasaplar tarafından , yöresinden gelen baharatların ve sarımsağın harmanlamasıyla üretilir. Özel kılıflara doldurulan ürünler yavaş fermente süreciyle özel odalarda bekletilerek hazırlanır. Tüketicilerin beğenisine sunulur.
Geri Bildirim Ver

Ahmet İpek Sucukları Klasik Kangal Sucuk Etkili Lezzetler

Türk mutfağında sevilerek tüketilen lezzetlerden biri olan sucuk; kahvaltı, tost ve omletlerin olmazsa olmazları arasında yer alır. Kendine has tadıyla ağızda kalıcı bir lezzet bırakan kangal sucuk Ahmet İpek markasının bünyesinde yer almaktadır. Bu ürünler özel baharatlarla karıştırılmaktadır. Özel baharatlar ile karıştırılarak knglsck1000 ürününe özel olarak üretilmiş bağırsaklara doldurulmaktadır. Doğal olarak fermente edilmiş bu sucuklar kimyasal olarak işlenmedikleri için en doğal ürünler olarak kabul edilir. Doğal işlem gören Ahmet İpek kangal sucuk, fermantasyon tamamlandıktan sonra yemeye hazırdır. Sucukların yapım aşamasında yaygın olarak kullanılan baharatlar ürüne ayrı bir tat vermektedir. Sucuklar, protein, yağ, potasyum, sodyum, demir ve kalsiyum kapsamında oldukça zengin bir besin kaynağıdır. Ahmet İpek markası tarafından kullanıcılara sunulan bu ürün uygun saklama koşullarında saklanması ile beraber uzun süreler tüketime hazır hale gelebilir.

  • Lezzetli
  • Sağlıklı
  • Doğal içerik

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk

Sucuk türleri onu üretmek için kullanılan et türüne bağlı olarak değişir. Marka dana etinden yapılan ürününü helal sertifika ile sunmaktadır. Ürün doğal fermantasyon işlemi ile üretilmektedir. Fermantasyon yoluyla oluşturulan doğal bir besindir. Ahmet İpek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg kullanımı ile yemekler çok rahat hazırlanır ve çoğu öğünde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Atıştırmalık ve yemek pişirmeye hazır olduğu için dakikalar içinde hazır hale getirilebilir. Pikniklerin vazgeçilmezi olan kangal sucuk, mangal akşamlarının da gözdesi durumunda yer alır. Ahmet ipek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg kullananlar mangal kömürü üzerinde ızgara yapıp ekmekler arasında ağız tadıyla tüketmektedir. Kahvaltıların aranan lezzeti olan bu ürün ile eşsiz anlar yaşayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz pişirebilir veya yemeğe daha fazla lezzet katmak için katabilirsiniz. Sucuk evlerin en popüler kahvaltı yemeklerinden biridir. Acıktığınız zaman sucuk ile tost yapabilirsiniz. Dilerseniz pizzaya ekleyip soğuk sandviçlerinize ekleyerek de tatlandırabilirsiniz.

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk İçeriği

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk İçeriği

Ahmet İpek markasının sunmuş olduğu bu kangal sucuk sadece kahvaltılarda veya ara öğünler olduğu zamanlarda değil ana öğünlerde de tercih edilmektedir. Kalın dilimlerle yemeklere de farklı bir lezzet ekleyebilirsiniz. Kullandığınız her türlü yemeğe sucuk ekleyebilir ve bunun yanı sıra mangal keyfi yapabilirsiniz. Bu kangal sucuk doğal olarak üretilmiş fermente bir gıdadır. Fermente olan gıdalar, bağırsak üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Ayrıca protein, yağ, vitamin ve mineral bakımından da yüksektir. Ahmet İpek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg özellikleri bağırsaktaki faydalı bakterileri çoğaltarak sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudun hastalıklarla savaşmasına yardımcı olur. Çok miktarda demir içererek kansızlığı önlemeye yardım eder. Proteinden zengin besinler mideyi yavaşlatır ve uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Baharatlı yiyecekler metabolizmanın hızlanmasında etkilidir. Bununla birlikte Ahmet İpek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg içeriği zararlı maddelerden oluşmamaktadır.

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk Yorumları

Ahmet İpek Sucukları Klasik 1 kg Kangal Sucuk Yorumları

Ahmet İpek markası tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan bu kangal sucuk sevilerek birçok kişi tarafından tüketilmektedir. Her öğünde beğenilerek tüketilen bu ürün farklı yemeklere ve farklı öğünlere eşlik etmesiyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Helal kesim sertifikasına sahip olan ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz ve dilediğiniz gibi misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. Ahmet İpek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg ürünü sağladığı faydalar ve eşsiz tadıyla öne çıkıyor. Kahvaltılık kategorisinde yer alan bu ürün geniş kullanımı ile her öğün tüketilebilmektedir. Ahmet İpek sucukları klasik kangal sucuk 1 kg yorumları üzerinden ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz. Kafanızda kuşku kalmadan kalite ve özenle üretilen bu sucukları sizler de kolaylıkla temin edebilir ve her daim taze lezzetin tadına kolaylıkla varabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınıza veya misafirlerinize gönül rahatlığı ile servis edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.