Aguline Gaz Giderici Bitkisel Şurup 100 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aguline Gaz Giderici Bitkisel Şurup 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çaresivar Satıcı Ünvanı: ÇARESİVAR LOJİSTİK TEKNOLOJİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0230102869000001 Vergi Kimlik Numarası: 2301028690
    Bu ürün Çaresivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aguline Bitkisel Gaz Şurubu 100 ml Aguline Bitkisel Gaz Şurubu, zengin içeriği ile infantilkolik, gaz, hazımsızlık ve kabızlıkta etkili olduğu bilinmektedir. İçerisinde karminatif bitkilerden elde edilen rezene yağı, zencefil yağı, dereotu yağı, kimyon yağı bulunmaktadır. Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Ne İçin Kullanılır Mide ve bağırsakta oluşabilecek krampları azaltmaya yardımcı olmaktadır
  • Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olmaktadır
  • Bağırsaklarında biriken gazın kolaylıkla atılması sağlamaya yardımcı olmaktadır
  • İçerisinde paraben, alkol ve gluten içermez
  • Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Nasıl Kullanılır 0-1 aylık bebeklerde günde 2-3 defa içerisindeki ölçek ile 1,25 ml
  • 1-6 aylık bebeklerde günde 3-4 defa içerisindeki ölçek ile 2,5 ml
  • 6-12 aylık bebeklerde günde 4-5 defa içerisindeki ölçek ile 2,5 ml
Geri Bildirim Ver

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu 100 ml Rezene, Zencefil, Anason, Dereotu ve Kimyon Yağları İçeren Şurup

Herkesin yemek sonrası hazımsızlık, sindirim zorluğu, gaz sıkışması gibi bir mide sorunu ile karşılaşması ve bu rahatsızlığına kalıcı bir çözüm araması mümkündür. İçeriğinde kanserojen ya da zararlı kimyasal maddeleri barındırmadığı gibi tamamen organik ve doğal bir yapıya sahip bir gaz şurubu yardımı ile mide sorunlarınızın azalmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Ürünün tamamen bitkisel içeriklerden formüle edilmesi, insan sağlığına ve çevreye zararlı olmaması için büyük önem arz eder. Aguline bitkisel gaz şurubu 100 ml rezene, zencefil, anason, dereotu ve kimyon yağları içeren şurup sunduğu tüm bu benzersiz özellikleri sayesinde mide rahatsızlığı çekenlerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Hazımsızlığı ve gaz problemlerini gidermeye yardımcı Aguline bitkisel şurup müşterilerin tercih listesinin üst sıralarında yer alır.

  • Tamamen bitkisel ve doğal içerik
  • Sindirime problemlerine yardımcı
  • Paraben içermez

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Benzersiz Özellikleri

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Benzersiz Özellikleri

Aguline bitkisel gaz şurubu 100 ml içeriğinde rezene yağı, zencefil yağı, anason yağı, dereotu yağı, kimyon yağı ve tıbbi nane bulunur. Bu bitkisel gıdaların vücudunuz için faydalı yararları vardır. Rezene yağı gaz, şikinlik gibi şikayetlerinizi gidereceği gibi dispeptik rahatsızlıklarda da kullanılır. Dispepsi, günlük dilde hazımsızlık, mide bölgesinde tekrar eden ve ısrarcı rahatsızlık hissini ifade eder. Zencefil yağı ve anason yağının ise gaz söktürücü, hazmı destekleyici ve kabızlığı önleyici faydaları vardır. Dereotu yağı, kimyon yağı ve tıbbi nane, mide bağırsak gazlarını söktürür, sindirim sistemini düzenler ve mide kramplarının azalarak yok olmasına fayda sağlayabilir. Bu ürün; şeker, alkol, gluten veya zararlı bir kimyasal madde türü olan paraben içermez. Gluten içermemesi, az işlenen tahıl gıdalarına karşı duyarlı olan kişiler için önem arz eder.

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Kullanım Şekli

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Kullanım Şekli

Aguline bitkisel şurup 100 ml, hem tamamen bitkisel bir içeriğe sahiptir hem de zararlı kimyasalları bileşenlerinde barındırmaz. Bu nedenle yetişkin kişilerin kullanımına müsait olduğu kadar yaşını almamış bebekler için de kullanıma imkan verir. Kullanmadan önce çocuk doktoruna danışmanız önerilir. Bir aydan küçük bebekler için en fazla 2-3 kere ve sadece 1,25 ml kullanılır. Bir ay ve altı ay arasındaki bebekler için en fazla 3-4 kere ve sadece 2,5 ml kullanılır. Altıncı aydan sonra en fazla 4-5 kere ve sadece 2,5 ml kullanılır. Ölçülere dikkat edilmesi önem arz eder. Günün herhangi bir zaman diliminde, tercihen tok karna kullanılması gerekir. Şurubun meyve suyu, mama ya da herhangi bir gıdayla karıştırarak tüketilmesi etkisini azaltacağından doğrudan ve tek başına tüketilmesi gerekir.

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Fiyatları ve Yorumları

Aguline Bitkisel Gaz Şurubu Fiyatları ve Yorumları

Aguline bitkisel gaz şurubu 100 ml rezene, zencefil, anason, dereotu ve kimyon yağları içeren şurup fiyat değeri ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Aguline şurup, içeriğinde yer alan bitkilerden ayrı ayrı sağlanacak faydaları tek bir şişede sunar. Cam şurup şişesinin kuru ve serin bir dolap içerisinde, direkt olarak güneş ışığına maruz kalmadan muhafaza edilmesi içeriğindeki bitkisel ürünlerin etkilerini kaybetmemesi için yüksek derecede önem arz eder. Gün içerisinde çantanızın içinde taşıyabilir ve yemeklerden sonra, rahatsız hissetmeniz haline kullanabilirsiniz. Şurubu çantanızda taşımanız durumunda dökülmemesi için kapağının sıkıca kapatıldığına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Günün büyük bir zamanının geçirildiği iş yerlerinde de bulundurulması mümkündür. Mide rahatsızlıklarınızın giderilmesine bitkisel yollarla çözüm üreten bu gaz şurubuna Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Aguline bitkisel gaz şurubu 100 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.