AGROERA Yerli Tere Tohumu 7000 Adet

19,90 TL

Ürün Bilgileri

AGROERA Yerli Tere Tohumu 7000 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGROERA Satıcı Ünvanı: AGROERA TARIM İNŞAAT OTOMOTİV MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009153476600001 Vergi Kimlik Numarası: 0091534766
    Bu ürün AGROERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çimlenme için ideal sıcaklık 12-20 derecedir. Tohumlaren fazla 0,5 cm derinliğe ekilmeli. Tohumları toprak yüzeyine serptikten sonraelinizle veya ince tırmık ile hafifçe karıştırmanız yeterlidir. Veya ekeceğiniztohumu tohumun 10-15 katı kadar kuru bir toprakla bir kapta karıştırıp elinizleserpebilirsiniz. Tohumlar arası mesafe en az 2 cm olmalıdır. Sık ekim yapılırsatohumlar çimlenecek fakat bitki oluştuğunda sararacaktır. Ekimden 1 günönce suda veya nemli bir bez içerisinde bekletmeniz çimlendirme yüzdesiniartıracaktır. Tohumlarının çimlenmesi 14-20 günarasındadır. Sulama yapılırken tohumları yerlerinden oynatacak tazyikli sulamayapılmamalıdır. Toprak yüzeyinde göllenme oluşmamalıdır. Sıcak havalarda topraknemli kalmalıdır. Nemli toprak karıncaların tohumu çekmesine engel olacaktır.İyi güneş ve ışık alan bir yere ekin. Yetiştireceğiniz bitkilerin 15-25 cmuzamasına izin verin. Daha sonra makas yardımıyla toplamaya başlayabilirsiniz.Bunun için, en üstten yanlara ve yukarı doğru sürgün veren kısımları makasyardımıyla kesin. Her zamana alt kısımda en az 3-4 dal yapraklı olarak bırakın.Kestiğiniz yerden yanlara doğru yeni sürgünler verecektir. Saksıda yetiştirilenbu tür yeşilliklerde amaç, bitkiyi canlı tutarak sürekli yeni filizlervermesini sağlamaktır. Daha sonra dışa taşan taze sürgünleri keserek, sürekliyeşillik ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver