AGISS Ağda Bakım Yağı 150 Ml Klasik

57,95 TL

Ürün Bilgileri

AGISS Ağda Bakım Yağı 150 Ml Klasik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agiss Ağda Bakım Yağı 150 ml Klasik

Ürün Özellikleri

  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı

Vücutta istenmeyen tüyler için yapılan ağda işleminin sonrasında hissedilen yapışkanlık etkisinden kurtulmak için kullanılan Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı büyük beğeni toplar. Sprey şişe tipiyle kullanım açısından kolaylık sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı, sir ağda sonrası temizlik kolaylığı ile sizi her anlamda memnun eder. Kıl köklerini güçlendirmediği gibi içeriği sayesinde cildinize parlaklık sağlayarak yumuşatırken canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Sadece ağda ardından değil banyo sonrasında masaj yağı olarak kullanabileceğiniz Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı, cildin nem dengesini düzenler ve pürüzsüz, yumuşak ve sağlıklı görünüme ulaşmanızda yardımcı olur. Çiçek aromalı kokuya sahiptir ve masaj yağı olarak kullanıma uygundur.

  • E vitamini içerir
  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • 150 ml sprey şişe

Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı Avantajları

Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı Avantajları

Duş sonrasında ya da yapılan ağdanın ardından nazik masaj hareketleri ile rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde istediğiniz zaman masajınızı yaparak rahatlayabilirsiniz. İçerdiği E vitamini ile birlikte uzun süre düzenli kullanım ile birlikte cildinizin yenilenmesine ve her zaman pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Agiss ağda temizleme yağı sir ağda sonrasında vücudunuzda kalan fazla ağdayı temizlemeye yardımcı olur. Kullanım kolaylığına sahip Agiss masaj yağını, sir ağdayı kullandıktan sonra ağda yapılan bölgeye nazik hareketlerle masaj yaparak uygulayıp daha sonra temizleyerek pürüzsüz ve ipeksi görünüme ulaşabilirsiniz. Diğer bir yönü ile sprey şişe şeklinde olan ürün, rahat kullanımın açısından avantaj sunar. Ürün içerisinde yer alan çiçek aroma ile cildinize ipeksi his verirken bir yandan güzel bir ten kokusuna olanak sağlar.

Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı Özellikleri

Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı Özellikleri

Ürün 150 ml boyutlarında sprey şişe şeklinde uzun bir süre, rahat ve oldukça zahmetsiz bir kullanım olanağına sahiptir. Ürünün paket ağırlığı 144 gramdır. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun üretilir. İçerdeği özel formüller sayesinde cildinizi ağda kalıntılarından temizlerken, içeriği zengileştirilmiş durumdadır. Formülünde yer alan E vitamini sayesinde cildinizdeki kıl köklerini güçlendirmez ve nemlendirici etkide bulunduğu için tercih edilir. Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı çiçek kokuları etkisinde oluşturulmuştur. Bu yüzden temizlenme işleminin sonunda ferah, hafif ve hoş bir koku etkisini cildiniz üzerinizde bırakır. Düzenli kullanıldığında vücudunuzdaki canlılık ve ipeksi his devamlı sürer. Doğal içerikli bir yağdır. Ürün uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı

Uygun Fiyatlı Agiss Sir Ağda Temizleme ve Masaj Yağı

Agiss sir ağda temizleme ve masaj yağı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. İstediğiniz her an istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için yaptığınız sir ağda işlemi ardından kullanabileceğiniz bu ürün, sizlere eşsiz bir pürüzsüzlük ve temizlenmiş bir his yaşatır. Masaj yağı içeriği sayesinde uzun süre düzenli kullanım sonunda cildin yenilenmesi ve her zaman pürüzsüz gözükmesi sağlanır. Bu ürün, yaşattığı pürüzsüz ve ipeksi hissin yanında vücutta bıraktığı güzel koku etkisiyle ön plana çıkmış ve olumlu yorumlar alır. Masaj yapmak için uygun olan ürün; kullanım kolaylıkları, hızlı, ve sunduğu olumlu sonuçları göze önüne alınarak fiyatlandırır. Siz de daha önce alışveriş yapmış ve ürünü deneyimlemiş müşterilerin yorumlarına ve önerilerine Trendyol üzerinden ulaşabilir ve bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.