AGISS Isıtıcı Ağda Makinesi, Hassas Ciltler için Ağda 100 ml, 2 metre Ağda Bezi, Ağda Temizleme Mendili

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AGISS Isıtıcı Ağda Makinesi, Hassas Ciltler için Ağda 100 ml, 2 metre Ağda Bezi, Ağda Temizleme Mendili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLOGUE Health & Beauty Satıcı Ünvanı: İLKE ITRİYAT ECZA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473036093400010 Vergi Kimlik Numarası: 4730360934
    Bu ürün DERMOLOGUE Health & Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agiss Isıtıcı Ağda Makinesi, Agiss Hassas Ciltler içinRoll-on Ağda 100 ml, Agiss 2 metre AğdaBezi / Agiss Ağda Temizleme Mendili Seti Agiss Güvencesiyle! Profesyonel Ağda Deneyimi Evde! Merhaba güzellik arayışındaki dostlar! Agiss olarak sizlereevde profesyonel kalitede ağda deneyimi sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Agissağda makinesi, kartuş ağda ve temizleme mendili ile şimdi evde güzellikritüelinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Agiss Ağda Makinesi: Evde ağda yapmayı keyifli bir deneyimedönüştürün! Profesyonel ısı ve kompakt tasarımıyla Agiss ağda makinesi,istediğiniz kıvama getirdiği ağda ile pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar. Agiss Kartuş Ağda:Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan Agiss kartuş ağda iletüylerle vedalaşın! Cildinize zarar vermeden etkili bir şekilde tüylerikökünden alır ve pürüzsüz bir cilt sunar. Agiss Temizleme Mendili: Ağda sonrası temizlik işleminihızlandırın! Agiss temizleme mendili, cildi nazikçe temizlerken aynı zamandaağda kalıntılarını da etkili bir şekilde uzaklaştırır. Hassas ciltler için özelolarak formüle edilmiştir. Agiss ile Güzelliğinizi Keşfedin! Siz de Agiss ailesinekatılın ve evde güzellik ritüelinizi daha keyifli hale getirin. Paket içeriği nedir ? 1 Adet Agiss Ağda Isıtıcı Makine / Kablo Tertibatı 1 Adet Agiss Hassas Ciltler için 100 ml 1 Adet Agiss 2 Metre Ağda Bezi / Parçalar Halinde 3 Adet Agiss Ağda Temizleme Mendili Nasıl Kullanılır ? Agiss Kartuş roll-on ağda ısıtıcı makine prize bağlandıktansonra, Agiss roll on ağda makineye yerleştirilir. Kartuş ağda sürülebilirkıvama geldiğinde, cildinize tüylerin yönünde nazikçe uygulayabilirsiniz.Göndermiş olduğumuz 2 metre uzunlukta, parçalar halinde olan ağda bezini,sürmüş olduğunuz agiss kartuş ağda üzerine yapıştırdıktan sonra, tüylerin tersiyönünde çekerek tüylerden arınabilirsiniz. Son olarak, Agiss Ağda TemizlemeMendilleri yardımı ile cildinizi temizleyebilir, rahatlatabilirsiniz. ? Hemen Şimdi SiparişVerin ve Agiss Farkını Keşfedin! ?

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Kartuş
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver