AGISS Full Body Tüm Vücut Tüy Dökücü, Tüy Azaltıcı Ve Tüy Köpük Tüy Dökücü Sprey 155ml

299 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AGISS Full Body Tüm Vücut Tüy Dökücü, Tüy Azaltıcı Ve Tüy Köpük Tüy Dökücü Sprey 155ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLOGUE Health & Beauty Satıcı Ünvanı: İLKE ITRİYAT ECZA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473036093400010 Vergi Kimlik Numarası: 4730360934
    Bu ürün DERMOLOGUE Health & Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agiss full body tüy dökücü tüm ciltler için durulanabilir köpük 155ml Tüy dökücüler hakkında bilinmesi gerekenler Istenmeyen tüyleri almak acı verici olabilmektedir. Tüydökücü yöntemlerin diğerlerinde cildin hassasiyetinin artarak kızarması, tahrişolması gibi sonuçlar ile karşılaşılabilir. Özellikle cildinizin daha hassas olduğu Zamanlarda tüyleri alırken daha zorlayıcıolabilir. Böyle bir durumda tüy dökücüler arasında tüy dökücü köpükler ön planaçıkabilir. Kolay uygulanabilen köpük formu, tüm ciltlere özel bileşenleri ile Agiss full body tüy dökücü tüm ciltler için durulanabilir köpük155ml Ile Vücudunuzun ulaşılması zor ve narin bölgelerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. 10 dakika gibi kısa bir süredetüylerinizden arınmış pürüzsüz cildinize ulaşabilmek için deneyimkazanabilirsiniz. Içinde bulunan e vitamini sayesinde cildinizi nemlendirir. Duşesnasında bile kullanabileceğiniz bir üründür Nem bakımı yapılmış olarak ferahlayacaktır. Agiss full body tüy dökücü hızlı ve durulanabilir köpük 155ml ağrısızşekilde ağda deneyimi sunarken kesik ve çiziklere yol açmadan Pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Eşsiz dokusu ve köpük yapısı ile uygulama yaptığınız tüm alanıkolayca kaplar ve uygulama sonrası tertemiz bir cilde sahip olmanızı sağlar . Agiss full body tüy dökücühızlı ve durulanabilir köpük 155ml özel Formu sayesinde en zor bölgelerde bile kolaylıkla kullanılabilir. Içeriğindeki e- Vitamini sayesinde cildi nemlendirir Özel formülü sayesinde kötü kokuyu hapsederek hoş bir kokudeneyimi sunar . Dermatolojik olarak test edilmiştir. · Kullanım talimatı : Agiss full body tüy dökücü tümciltler için durulanabilir köpük 155ml ürümüzü Avuç içinize sıkarak uygulama yapmakisteğiniz bölgeye yayınız . Uygulama yapılan bölgedeki tüylerinyapısına göre max . 10 dakikayı geçmeyecek şekilde ürünü bekletiniz. Ilık su ve sünger yardımı ile ürünüdurulayarak cildinizden arındırın . Bacak, kol, koltuk altı ve bikinibölgesinde kullanıma uygun olarak formüle edilmiştir. Durulama işleminde sabun kullanmayınve cildinizi havluyla ufak dokunuşlar yaparak kurulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Tüp
  • Hacim 155 ml
Geri Bildirim Ver