Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi

201,79 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,10 TL

Ürün Bilgileri

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sindrella Kompleksi Collette Dowling / Afrika Yayınları Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 264
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786056934841
  • Yazar: Collette Dowling
  • Çevirmen: Selçuk Budak
  • ''Yalnız olmaktan nefret ediyorum keseli hayvanlar gibi bir başkasının derisinin altında yaşamak isterdim. Emniyette olmayı sıcak bakılıp gözetiliyor olmayı havadan hatta yaşamdan daha çok istiyorum.'' ''Çünkü iş bağımsızlığa gelince gerçekten kendi ayaklarımızın üstünde durduğumuz zaman kadınlıktan uzaklaşacağımızdan sevgisiz sevimsiz kalacağımızdan korkuyoruz. Bunun için de başkalarını suçlamanın ötesine pek geçemiyoruz. Ama 'Onları' suçlayarak ya da dizimizi döverek özgürleşemeyiz. Bu olsa olsa iliklerimizi donduran bağımsızlık korkumuzu gizlememize yarar. Bağımsızlık başkalarının bize bahşedebileceği bir armağan değildir. Her şeyden 'Onları' sorumlu tutmaktan vazgeçemediğimiz kendi sorumluluğumuzu üstlenmediğimiz ve bu sorumluluğun sonuçlarını göze alamadığımız sürece özgürleşemeyiz.'' Kendi deneyimlerinden yola çıkan Dowling'in okura verdiği mesaj bu. Ve hoşuna gitsin ya da gitmesin bu kitapta her kadının kendini bulacağı muhakkak.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi - Collette Dowling

Afrika Yayınları Sindrella kompleksi günümüzün en popüler kitapları arasında bulunuyor. Kitabın son yıllarda okuyucu kitlesinde ciddi oranda artışlar gözlemleniyor. Feminen kadınlara hitap eden kitap ‘’Çağdaş Kadının Bağımsızlık Korkusu’’ şeklinde piyasaya sürülmüştür. Collette Dowling tarafından kaleme alınan kitap son günlerde okuyucu kitlesi oranını artırmayı başarmıştır. Roman kategorisinin en çok tercih edilen ve ilgileri üzerine çekmeyi başaran kitabı Afrika Yayınları çatısı altında yayınlanmıştır. Basım yılı olarak 2020 yılında basılan kitabın Türkiye’de geniş olanaklarda bir okuyucu kitlesi bulunuyor. Kitabın çevirisini Selçuk Budak yapmıştır. Türkçeye birebir uyumlu olacak şekilde çevrilmiştir. Kitap her kadına hitap ederek ön plana çıkmaktadır.

 
  • 13,5 x 19,5 ebattadır.
  • İlk baskıdır.
  • Kitap 264 sayfadır.

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi İçeriği

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi İçeriği

Afrika Yayınları Colette Dowling kadınların kendisini bulabileceği bir roman olarak bir kadının modern dünyada yaşadığı zorlukları yansıtan bir eserdir. Avrupa’da basıldığı ilk günden bu yana geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan kitap aynı zamanda son günlerde Türkiye’de de geniş bir okuyucu kitlesine kavuşmuştur. Kadınlara hitap etmesi ve feminen bir anlayışa sahip olması kitabı popüler yapan en önemli faktörler arasında bulunmaktadır. Kitap olayları birinci ağızdan anlatarak diyaloglar halinde olay kurgusunu okuyucuya aktarır. Yabancı roman kategorisine sahip olması kitabı popüler yapan gelişmeler arasında yer almaktadır. Karton kapak cilt yapısına sahip olması kitabın avantajlarını artıran en önemli detaylar arasında ilk sırada yer almayı başarır. Ülkemizde Afrika Yayınları çatısı altında piyasaya sürülen kitapların çevirisini ünlü çevirmen Selçuk Budak yapmıştır.

 

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi Kimler İçin Uygundur?

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi Kimler İçin Uygundur?

Sindrella Kompleksi Colette Dowling eseri olarak ön plana çıkan günümüzün en çok okunan romanları arasında bulunmakta. Son günlerde okumaya değer bir roman arıyorsanız bu kitap sizlere her açıdan ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünü sağlıyor. Böylelikle avantajlı bir okuma deneyimini sizlere sunuyor. Son günlerin en çok okunan romanı olan Sindrella Kompleksi günümüzde geniş bir okuyucu kitlesine sahip düzeydedir. Dolayısıyla her açıdan kitap kişilere modern dünyada kadınların hangi sorunlarla karşılaştığını ön plana çıkarır. Kadınların günlük hayatta karşılaştığı sorunları birinci ağızdan siz de keyifli bir şekilde okuyabileceksiniz. Afrika Yayınları çatısı altında piyasaya sürülen kitap günümüzde birçok açıdan geniş bir okuyucu kitlesine sahip olmasıyla ön plana çıkmaktadır.

 

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi Yorumları ve Fiyatları

Afrika Yayınları Sindrella Kompleksi Yorumları ve Fiyatları

Afrika Yayınları Sindrella kompleks yorumları kitap severler tarafından merak edilen konular arasında bulunuyor. Kitabın yorumları incelendiğinde son derece başarılı ve pozitif yorumlar aldığını gözlemleyebiliyoruz. Kitap günümüzde her yaştan kesime hitap eden günümüzün etkileyici üslubuna sahip kitaplar arasında bulunuyor. Kaliteli bir anlatım tarzıyla ön plana çıkan kitap her açıdan kadınlara ve erkeklere en güzel anlatımı sunuyor. Feminen bir anlatım tarzına sahip olan kitap her açıdan kişilere isteneni satır, satır sunmayı başarıyor. Yorumları incelendiğinde kitabın anlatım tarzının olumlu düzeyde olduğu gözlemlenebiliyor. Afrika yayınları Sindrella kompleks fiyatı günümüzde ekonomik fiyat garantisine sahip durumdadır. Karton kapak özelliklere sahip olması kitabın 264 sayfa düzeyde olması kitabın ekonomikliğini artıran en önemli detaylar arasındadır. Ürünü hemen Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilirsiniz.