AEG BSB 18C22XLI-402C 18V Darbeli Matkap Akülü

10.900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.173,50 TL

Ürün Bilgileri

AEG BSB 18C22XLI-402C 18V Darbeli Matkap Akülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIRDAVATAĞACI Satıcı Ünvanı: ŞST HIRDAVAT ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815073653600001 Vergi Kimlik Numarası: 8150736536
    Bu ürün HIRDAVATAĞACI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu darbeli matkap, kablosuz kullanım için tasarlanmış güçlü bir alet olarak dikkatinizi çekecektir. İşte bu ürünün bazı temel özellikleri: Darbeli Tasarım: Darbeli matkap, zorlu uygulamalarda etkili bir şekilde kullanabilmeniz için darbeli bir işlevle donatılmıştır. Kablosuz Kullanım: Kablosuz tasarımı sayesinde, işinizi daha fazla hareket özgürlüğü ile yapabilirsiniz. 2 Ah Akü Kapasitesi: 2 Ah akü kapasitesi, uzun süreli çalışmalar için yeterli güç sağlar. 18 V Akü Voltajı: 18 V akü voltajı, güçlü ve verimli bir matkap deneyimi sunar. Hafif Tasarım: 1.80 kg ağırlığıyla, bu matkap kolay taşınabilirlik ve kullanım rahatlığı sağlar. Maksimum Tork: 60 Nm maksimum tork, çeşitli uygulamalarda güçlü performans sunar. 13 mm Mandren Çapı: 13 mm mandren çapı, farklı matkap uçlarına uygun bir şekilde takılabilir. Darbe Oranı: 1800 devir/dk darbe oranı, hızlı ve etkili matkap işlemleri için idealdir. Akülü: Bu matkap, güç kaynağı olarak akü kullanır ve size kabloya bağlı olmadan çalışma özgürlüğü sunar. Şarjlı Motor: Şarj edilebilir bir motor tipi ile donatılmıştır, bu da kullanımınızı daha kolay hale getirir. Bu darbeli matkap, profesyonel veya ev kullanımı için ideal bir seçenektir ve çeşitli matkap işlemleri için güçlü ve kullanışlı bir araçtır.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 18 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver