adidas Terrex Trailmaker 2.0 Kadın Yürüyüş Ayakkabısı

2.939,16 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36,5
38
40
40,5
37 1/3
38 2/3
39 1/3

Ürün Bilgileri

adidas Terrex Trailmaker 2.0 Kadın Yürüyüş Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KutupAyısı Outdoor Satıcı Ünvanı: KUTUPAYISI TEKSTİL TURİZM DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0600015855600017 Vergi Kimlik Numarası: 6000158556
    Bu ürün KutupAyısı Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Adidas Terrex Trailmaker 2.0 Kadın Yürüyüş Ayakkabısı KISMEN GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ VE YENİLENEBİLİR MALZEMELERİN KARIŞIMINDAN ÜRETİLEN ÇOK YÖNLÜ, HAFİF YÜRÜYÜŞ AYAKKABILARI. Kısa orman yürüyüşü veya iddialı dağ yürüyüşü, Adidas Terrex Trailmaker 2.0 Yürüyüş Ayakkabısı, koşu ayakkabısının hafif ve rahat hissini yürüyüş ayakkabısının ek desteği ve çekiş gücüyle birleştiriyor. File üst kısım nefes alabilen rahatlığın yanı sıra dayanıklılık ve aşınma direnci sağlar. Yumuşak yastıklı orta taban, önünüzdeki parkurlara odaklanmanızı sağlamak için uzun süreli konfor sunar. Continental™ Kauçuk dış tabanla eşleştirilen Trailmaker 2, kaygan kayalar ve köklerde bile her adımda güvenilir tutuş sağlar. Bağlarınızı bağlayın ve maceranızı daha ileri taşıyın. Geri dönüştürülmüş malzemeleri seçerek, önceden oluşturulmuş malzemeleri yeniden kullanabiliyoruz, bu da atıkların azaltılmasına yardımcı oluyor. Yenilenebilir malzeme seçimleri, sınırlı kaynaklara olan bağımlılığımızı ortadan kaldırmamıza yardımcı olacaktır. Geri dönüştürülmüş ve yenilenebilir malzemelerin karışımıyla üretilen ürünlerimiz, bu malzemelerin toplamının en az %20'sini içerir. Her adımda daha da fazla yastıklama: Trailmaker 2 GORE-TEX'in yenilenen EVA orta tabanı, önceki modele göre daha yumuşaktır. Patikada daha fazla konfor sunar. Trailmaker 2'ye eklenen Continental™ dış taban, arazide gelişmiş tutuş sağlar ve kaygan zeminlerde çekiş gücünü artırır. Bileksiz tasarımı ve nefes alabilen üst yüzeyi ile öne çıkan Trailmaker 2, daha hafif bir yürüyüş ayakkabısı ile kusursuz bir deneyim sunar. Ürün Özellikleri ·Düzenli uyum ·Dikişsiz katmanlara sahip file saya ·Körüklü dil ·Biyo bazlı EVA orta taban ·Tekstil astar ·Ağırlık: 335,5 g ·Orta taban düşüşü: 9 mm (topuk: 27 mm / ön ayak: 18 mm) ·Continental™ Kauçuk dış taban ·Minimum %20 oranında geri dönüştürülmüş ve yenilenebilir içerik içerir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver