adidas LIN CORE ORG Siyah Unisex Çapraz Çanta 100481813

125 TL

Ürün Bilgileri

adidas LIN CORE ORG Siyah Unisex Çapraz Çanta 100481813

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koray Spor Satıcı Ünvanı: KORAY SPOR SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577049095400011 Vergi Kimlik Numarası: 5770490954
    Bu ürün Koray Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Adidas DT4822 LIN CORE ORG Çanta(5x15x21) ,Orijinal adidas ve yetkili satış mağazasından gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 92 Pamuk, 0% 8 Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Lin Core Org Unisex Siyah Çapraz Çanta

Çapraz çantalar kolay kullanımları ve şık tasarımları ile ilgi çeken modellerdir. Kullanıcılar cüzdan, anahtarlık, telefon, çakmak, ulaşım kartları gibi birçok eşyayı bu çantalar içinde taşıyabilir. Bu sayede çapraz çantalar koşuşturmacalı şehir hayatında oldukça büyük kolaylık sağlar. Adidas siyah unisex çapraz çanta bu kategoride yer alan kaliteli ürünlerden biridir. Siz de bir Adidas çapraz çanta edinerek eşyalarınızı pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz. Adidas Lin Core Org siyah unisex çapraz çanta:

  • Orijinal Adidas markalı bir üründür ve yetkili satış mağazasından gönderilmektedir.
  • Ölçüleri 5 x 15 cm olarak tasarlanmıştır. Çantanın ayarlanabilir sapı ise 21 cm’dir.
  • Şık ve modern tasarımı ile spor ve casual giyim tarzları için uygundur.

Lin Core Siyah Çapraz Çantanın Kumaş Özellikleri Nedir?

LIN CORE ORG Siyah Unisex Çapraz Çanta 100481813 Çeşitleri

Adidas Lin Core Org siyah çapraz çanta tasarımı ile vücudunuzun ön kısmında konumlanır. Bu sayede çantanız sürekli gözünüzün önündedir. Koşturmacalı şehir hayatında ve kalabalık toplu taşıma araçlarında çantanızın içindeki değerli eşyalarınız kayıp ve çalıntı tehlikesine karşı güvende olur. Çantanın önde durması sizin için de büyük kolaylık sağlar. Adidas çapraz çanta sayesinde ihtiyacınız olan eşyalarınıza pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu sayede günlük yaşamda çok daha aktif ve hızlı olabilirsiniz. Adidas markalı ürünler kaliteli ve özenli dikiş teknikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Aynı şekilde Adidas Lin Core Org siyah çapraz çanta da özenli dikiş teknikleri ile tasarlanmıştır. Dolayısıyla sökülme ve yırtılma gibi problemlere yol açmaz. Ürün, kumaş kalitesi ve dikişi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Lin Core Siyah Çapraz Çanta Kimlere Hitap Eder?

LIN CORE ORG Siyah Unisex Çapraz Çanta 100481813 Çeşitleri

Adidas Lin Core Org siyah çapraz çanta unisex bir tasarıma sahiptir. Dolayısıyla ürün kadın ve erkek kullanıcılar için uygundur. Siyah rengi sayesinde günlük kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebilir. Adidas Lin Core siyah çapraz çanta cinsiyet fark etmeksizin tarz sahibi herkese hitap eder. Spor giyim tarzına sahip olan kişiler için Adidas Lin Core Org ideal bir tercihtir. Siyah çanta üzerine beyaz “Adidas” yazısı ile spor kıyafetlerinizle uyumlu bir kombin oluşturabilirsiniz. Üstelik çantayı Adidas markalı spor kıyafetlerinizle kullanarak eşsiz bir uyum yakalayabilirsiniz. Spor giyimin yanı sıra Adidas çapraz çanta casual ve günlük giyim tarzı için de son derece uyumlu bir parçadır. Adidas Lin Core siyah rengi ile neredeyse bütün günlük kombinlerinize uyum sağlar. Bu sayede çanta her tarza hitap etmeyi başarır.

Lin Core Siyah Çapraz Çantanın Kumaşı Kaliteli midir?

LIN CORE ORG Siyah Unisex Çapraz Çanta 100481813 Çeşitleri

Lin Core Org siyah çapraz çanta Adidas markası tarafından üretilen orijinal bir üründür. Adidas ürünlerinde kullandığı nitelikli kumaş malzeme ve özenli dikiş teknikleri ile kalitesini ispatlamış bir markadır. Adidas Lin Core Org siyah çapraz çanta da markanın diğer ürünleri gibi kaliteli ve dayanıklı kumaş malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ürünün kumaş kalitesi şık ve modern duruşunda da kendini göstermektedir. Adidas siyah çapraz çanta şık kombinlerinizin kaliteli bir parçası olmaya adaydır. Adidas Lin Core Org çanta Trendyol hizmet güvencesi ile uygun fiyata satın alabileceğiniz ürünler arasındadır. Üstelik memnun kalmadığınızda ürünü 15 gün içinde değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz. Adidas Lin Core Org siyah çapraz çanta hakkında daha detaylı ve objektif bilgi edinebilirsiniz. Adidas Lin Core Org siyah unisex çapraz çanta yorum bölümünden ürünü Trendyol’dan satın alan gerçek kullanıcıların objektif değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.