adidas Gri Erkek Trekking Bot Ve Ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx

1.649 TL
Beden:
Beden Tablosu
38,5
39,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
46
45,5
46,5
47,5
50,5
42

Ürün Bilgileri

adidas Gri Erkek Trekking Bot Ve Ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3 STR SPOR Satıcı Ünvanı: 3 STR GIDA MADDELERİ SPOR GİYİM MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0468001878900012 Vergi Kimlik Numarası: 4680018789
    Bu ürün 3 STR SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. ÇOK YÖNLÜ TREKKİNG BOT VE YÜRÜYÜŞ AYAKKABISI
  • Bu adidas yarım bilekli yürüyüş ayakkabısı, hafif ve çok yönlü tasarımı sayesinde dağlarda hızlıca yürüyebilmen için dengeli bir platform sunar. Su tutmaz ve nefes alabilen model, her deneyimi en iyi şekilde karşılamaya yardımcı olur.
  • TEKNİK ÖZELLİKLER
  • Normal kalıp
  • Bağcıklı tasarım
  • Su tutmaz GORE-TEX membrana sahip, file ve sentetik saya
  • Kalıp iç taban
  • Yastıklamalı, yarım bilekli yürüyüş ayakkabısı
  • EVA orta taban
  • Kauçuk dış taban
  • Ürün rengi: Legacy Blue / Core Black / Signal Orange

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Spor Türü Trekking
Geri Bildirim Ver

Adidas Gri Erkek Trekking Bot ve Ayakkabısı ile Yürüyüşler

Ayakkabılar, farklı modelleri ve tasarımları ile kullanıcıları tarafından tercih edilen giyim malzemeleri arasında yer almaktadır. Farklı kategorilerde satışa sunulan ayakkabılar kaliteleri ile de dikkat çekmektedir. Spor alanları için de özel olarak üretilebilen ayakkabılar özellikle dünya çapında spor ayakkabı ve diğer aksesuar üreticileri tarafından sıklıkla yapılmaktadır. Futbol ayakkabıları kendi aralarında farklı özellikler gösterirken basketbol ayakkabıları da değişiklik gösterebilir. Ayakkabıların değişiklik gösterdiği özellikler arasında iç kısmı olurken aynı zamanda sporun yapıldığı alana göre de değişiklik gösteren taban özellikleri bulunmaktadır. Açık alanlarda yapılan sporlar için genel olarak hava şartları ve doğal koşullar ön planda olurken iç mekanlarda yapılan sporlar için parke uyumlu tabanlar tercih edilmektedir. Erkek trekking ayakkabı seçenekleri de açık alan ve yürüyüş temelli olmaları nedeniyle spor malzemeleri üreticileri tarafından sıklıkla üretilmektedir.

  • Ayak Konforu
  • Dayanıklılık
  • Geniş Model Çeşitliliği

Adidas Erkek Trekking Bot ve Ayakkabısı

Adidas Erkek Trekking Bot ve Ayakkabısı

Adidas, genel olarak üretimlerinde farklı spor dallarını esas alan pek çok farklı spor dalı için özel üretim ürünleri imal etmektedir. Ayakkabılar konusunda son derece uzman olan Adidas markası dünyada en fazla izleyiciye sahip olan sporlarda belirli kişiler tarafından sevilen spor dallarına kadar geniş bir aralık sunmaktadır. Adidas erkek trekking bot ve ayakkabısı modelleri ve tasarımları ile kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Aynı zamanda sporun yapılacağı döneme göre de ağırlık farkları bulunan ayakkabılar yaz aylarında hafif tasarımlarda olurken kış aylarında bot formunda ve ağır olarak üretilmektedir. Ayrıca ayakkabıların tabanları da kullanılmak istenen alanlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Toprağın fazla olduğu trekking yürüyüşlerinde zemini daha rahat tutabilen taban tasarımları tercih edilirken taşlık alanlarda trekking yapılmak istendiği durumlarda kalın ve yüksek kaliteli taban tercihi yapılmaktadır.

Gri Erkek Trekking Ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx

Gri Erkek Trekking Ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx

Gri erkek trekking bot ve ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx Adidas tarafından geliştirilen ve dağ yürüyüşüne özel bir ayakkabıdır. Genel olarak bağcıklı tasarımlara sahip olan trekking ayakkabıları kalıp iç tabanları sayesinde kullanıcılarının ayaklarını sararak hareket kolaylığı sunmaktadır. Adidas tarafından doğa yürüyüşü sporlarına uygun olarak geliştirilen EVA orta tabana sahip olan ayakkabılar birden fazla katmandan oluşmaları nedeniyle konfor ve rahatlık sunar. Erkek trekking bot seçenekleri özellikle kış aylarında dağ yürüyüşü yapmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Esnek yapılara sahip olan trekking ayakkabıları yürüyüş esnasında her adımın rahat ve güvenli olmasına da destek sağlamaktadır.

Gri Erkek Trekking Bot ve Ayakkabısı Yorumları ve Fiyatları

Gri Erkek Trekking Bot ve Ayakkabısı Yorumları ve Fiyatları

Gri erkek trekking bot ve ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx yorum bilgilerine göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Kullanıcıları tarafından ürünlerin dayanıklılıkları başta olmak üzere kalitesi, üretim malzemesi, konfor, model tasarımları ile ilgili olabilirken aynı zamanda fiyatları ile ilgili de olabilmektedir. Gri erkek trekking bot ve ayakkabısı Fv6840 Terrex Swift R2 Mid Gtx fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Belirli bir spor dalına uygun olması ve özel üretim teknikleriyle imal edilmeleri nedeniyle standart ve günlük kullanıma uygun ayakkabılardan daha yüksek fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan Adidas fv6840 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.