adidas Erkek Gri Kapüşonlu Sweatshirt

289,90 TL
Beden:
Beden Tablosu
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

adidas Erkek Gri Kapüşonlu Sweatshirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barçın Spor Satıcı Ünvanı: BARÇIN SPOR MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142000836400019 Vergi Kimlik Numarası: 1420008364
    Bu ürün Barçın Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Kalıp Regular
  • Stil Trend
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Model Kapüşonlu
  • Renk Gri
  • Boy / Ölçü Orta
Geri Bildirim Ver

Adidas Erkek Gri Kapüşonlu Sweatshirt

Yaz kış spor giyinmek tarzınız olabilir. Kombinlerinizi tamamlayacak ve her renge uyacak parçalar oldukça tercih edilir. Adidas kapüşonlu fermuarlı sweatshirt erkek müşterilerin bir numarasıdır. Kaliteli kumaşı ile sizi üşütmez. Spor yaptıktan sonra vücudunuzu korumanız ve olası hastalıkları önlemeniz gerekir. Kapüşonlu hırkalar tam buna göre bir seçenektir. Sadece spor kıyafetlerinizi değil aynı zamanda günlük kombinlerinizi de tamamlar. Böylece spor ve şık bir görüntüye kavuşursunuz. Adidas kalitesini tecrübe etmek isteyen erkek müşteriler tarafından sevilen bir seçenektir. Oversize giymeyi seven kadınlar da severek kullanabilir. Basic modeller arasında yer aldığı için her yaştan ve her cinsiyetten müşteri için uygundur. Kalın kumaşı sayesinde serin havalarda ve kış mevsiminde kullanıma uygundur. Kombinleyeceğiniz ceketler ile giyildiğinde soğuk havalardan sizi korur. Geniş beden aralığı ile herkese hitap etmeyi amaçlar.

  • Yumuşak doku
  • Kalın kumaş
  • Zamansız tasarım

Sportif Giyimin Vazgeçilmezi Adidas Kapüşonlu Sweatshirt

Sportif Giyimin Vazgeçilmezi Adidas Kapüşonlu Sweatshirt

Günlük kombinlerde spor giyinmek her zaman için rahattır. Bu nedenle sportif giyim tarzına sahip olan insanlar için sweatshirt vazgeçilmez bir seçenektir. Adidas erkek gri kapüşonlu sweatshirt her renge uyacak gri kumaşıyla zamansızdır. Bu nedenle yıllar sonra bile kullanıma uygundur. Yıkama sonrasında rengi solmaz ve pamuklanma yapmaz. Adidas’ın eşsiz kalitedeki kumaşı ile üretilmiş her ürün gibi kapüşonlu da eskimeye karşı oldukça dayanıklıdır. Sağda ve solda olmak üzere geniş ceplere sahiptir. Bu sayede çanta taşımanıza gerek kalmadan cüzdanınızı ve anahtarlarınızı koyabilirsiniz. Cep içleri yumuşacık bir dokuya sahiptir. Bu sayede kışın ellerinizi soğuktan korurken rahat edersiniz. Sportif giyimde kombini doğru şekilde tamamlamak tarzınızı daha iyi yansıtır . Kapüşonlu ile dört mevsim boyunca her stil kaliteli görünür. Adidas ile yaptığınız kıyafet kombinleri kendinden söz ettirir ve dikkat çekicidir.

Adidas Kalitesinin Avantajları ve Kullanıcı Yorumları

Adidas Kalitesinin Avantajları ve Kullanıcı Yorumları

Bir kıyafeti alırken modeli kadar dayanıklılığı da önemlidir. Yıkamadan sonra renginde solma olacak ürünler tercih edilmez. Adidas erkek gri kapüşonlu sweatshirt yorumlarından da görüleceği üzere solmaya karşı dayanıklıdır. Rengi yıkamada atmayacak kalitededir ve diğer kıyafetlerinize bulaşma yapmaz. Adidas kalitesinin birçok avantajı bulunur. Bunlardan biri de pamuklanma yapmamasıdır. Yırtılmalara ve sökülmelere karşı dayanıklıdır. Kaliteli dikişi sayesinde yıllar boyu kullanımlarınızda dahi sökülmeler ile karşılaşmazsınız. Adidas erkek gri kapüşonlu sweatshirt kullananların yorumları sayesinde tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Yorumlar beden seçimi konusunda da sizlere yardımcı olur. Size en uygun bedeni seçmek için yorumlardan faydalanabilir ya da soru sorma kısmından satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Kendinize uygun bedeni seçmek, kıyafetin istediğiniz şekilde üstünüze oturması için önemli bir noktadır. Doğru seçimi yaptığınız takdirde kusursuz Adidas görüntüsünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Adidas Erkek Gri Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatları

Adidas Erkek Gri Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatları

Dünyaca ünlü Adidas’ın birçok modeli bulunur. Model seçimi yapıldıktan sonra akla gelen ilk soru orijinallik kontrolüdür. Eb7594 kodu ile aratacağınız Adidas kapüşonlusu orijinaldir. Bu sayede kolayca erişebilir ve satın alabilirsiniz. Adidas erkek gri kapüşonlu sweatshirt fiyatlarını takip etmek isterseniz ürünü favorilere ekleyebilirsiniz. Kampanya ve avantajlardan yararlanmak isterseniz bildirimlerinizi açmak yeterli olacaktır. Böylece indirim zamanlarında fiyat düşüşlerinden haberdar olabilir ve dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz. Adidas sayesinde spor kıyafetlerinize yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Markaya ait logonun da açıkça görülebildiği tasarımı ile şıklığı üstünüzde taşıyabilirsiniz. Fiyat performans ürünü olan bu parça ile yıllar boyu kullanacağınız bir seçeneğe kavuşursunuz. Her mevsimde ve yerine göre giyebileceğiniz kapüşonlu kurtarıcı bir parça olacaktır. Trendyol ile yıllarca giyeceğiniz bu zamansız parçayı satın alabilir ve dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz.