adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara Ip

34,65 TL

Ürün Bilgileri

adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara Ip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adelinspor Satıcı Ünvanı: ÇINAR KİMYA TEKSTİL SPOR GIDA TURİZM TAŞIMACILIK İNŞAAT ELEKTRONİK TEMZ.SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0251022036900011 Vergi Kimlik Numarası: 2510220369
    Bu ürün adelinspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürün miktarı 1 metrekaredir. 1 adedi 1 metrekaredir. ürü Ürün miktarı hesaplama: 5 m x 5 m ölçülerinde file ölçüleri için ürün miktarı en ve boy bilgilerinin çarpımı ile bulunan alan mikatırı. 5mx5m= 25 metrekaredir. 1 metrekare =1 adet olacak şekilde sipariş oluşturmalısınız. Halı saha üs ağ, halı saha ağları, tampon ağlar , koruma ağları, kale fileleri, voleybol sahası üst ağ diğer ürünlerimiz arasında bulunmaktadır.Halı saha, oyun parkları ve her türlü spor alanları için üretilen üst(tavan) ağlarımız, naylon 66 sentetik elyaftan üretilen , 72 numara bükümlü. Halı sahalarda tavan ağı olarak uygulanır.
Geri Bildirim Ver

Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara

Sahalarda yaygın olarak kullanılan voleybol filesi iplerin aralıklı olarak bağlandığı, koruma ve spor amaçlı üretilen ürünlerdir. Firmalar file ağlarını üretirken kullanım amacı, ölçü ve sahaya göre hareket eder. Ağlar sadece koruma amaçlı değil, aynı zamanda spor amaçlı da kullanılır. Futboldan basketbola, basketboldan voleybola oldukça geniş bir alana yayıldığı için file ağı üretimi sektörde önemli bir yer tutar. Filelerin bazı yerlerde insan sağlığını korumak amacıyla kullanıldığına rastlanır. Buna örnek olarak inşaatlarda kullanılan fileler örnek gösterilebilir.

  • Kullanışlı
  • Halı saha, oyun parkları ve her türlü spor alanlarına uygun
  • Naylon 66 sentetik elyaf üretimi

Adelinspor File Ağları Özellikleri

Voleybol oynarken dışarıya bir şeyin düşmesini engellemek ya da dışarıdan sahaya bir şeyin girmesini önlemek amacıyla Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp alabilirsiniz. Özellikle topun saha dışına kaçmasını engellemek, dışarıdan oyunculara ya da diğer insanlara zarar verebilecek cisimlerin içeri girmemesini sağlamak gibi amaçlarla birçok kişi üst ağ siparişi verir. Dilerseniz siz de aynı sebeplerden dolayı sahanız için voleybol sahası üst ağ siparişi oluşturabilirsiniz. Ürünün ölçülerini dikkate alarak alışveriş yapmanız daha iyi olacaktır. Sahaya uygun olmayan ölçülerde ağ siparişi verirseniz amacına uygun kullanmanız çok zor olacaktır. Kullanışlı yapıda tasarlanan bu ürün naylon 66 sentetik elyaf üretime sahiptir. Sahanız için voleybol filesi fiyatları araştırması yapmanız önemlidir. Fakat fiyat araştırmasının yanı sıra filenin kaliteli, sağlam ve doğru ölçülerde üretilmiş olması da göz ardı edilmeyecek faktörler arasında yer alır. Bazı kişiler sadece fiyat incelemesi yaptığı için hatalı seçimler yapıyor. Bütçenize uygun file almak için yapmanız gereken şey piyasadaki ürünleri incelemektir. Böylece voleybol filelerinin yaklaşık fiyat aralıkları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Adelinespor File İpi Kullanımı

Sahanın ya da salonun ölçülerini göz önünde bulundurarak voleybol filesi ölçüleri konusunda karar vermeniz gerekiyor. Salona ya da voleybol sahasına uygun olmayan ölçülerde file alırsanız sporun yapılmasına engel olabilirsiniz. Bu sebeple voleybol filesi satın al kampanyalarından yararlanmadan önce birtakım faktörleri göz önünde bulundurmanız şarttır. Sahada doğru olmayan ölçülerde voleybol filesi kullanırsanız kullanışlı olmayan bir file almış olursunuz. Günümüzde bu tarz hatalara ister istemez rastlanıyor. İnsanlar file ağlarını güvenlik, spor ya da koruma amaçlı kullanabilir. Kullanım amacına uygun olacak özelliklerde Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp satın al indirimlerinden yararlanırsanız sorun olmaz. Çünkü her kullanım amacından ziyade her spor dalında bile aynı ölçülerde file ağına ihtiyaç duyulmaz. İhtiyaç duyduğunuz file ağı ölçüsüne karar verdikten sonra Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp yorum incelemesi yapmalısınız.

Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp Fiyatları

Halı sahalarının üzerinde kullanılan üst ağların temel amacı topun dışarı kaçmasını ve dışarıdan içeriye cismin girmesini engellemektir. Voleybol için üst ağ kullanmayı düşünüyorsanız Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp indirim aradığınız türden bir fırsattır. İndirim fırsatlarından yararlandığınız zaman istediğiniz ölçüdeki üst ağları bütçenize uygun olacak şekilde sipariş etmeniz mümkündür. Uygun fiyatlı üst ağ almak için detaylı araştırma yapmalısınız. Gün geçtikçe file ağlarının farklı amaçlarla kullanılmaya devam edildiğini görürüz. Burada önemli olan nokta kullanım amacına uygun ölçülerde file ağı kullanmaktır. Eğer amacına hizmet etmeyen bir ağ kullanılırsa işe yarayacağı söylenemez. Hangi ölçülerde file ağı kullanacağınız belliyse Adelinspor Voleybol Sahası Üst Ağ 72 Numara İp kampanya fırsatlarından yararlanmanızda herhangi bir sakınca yoktur. Bu ürünü aldığınızda memnun kalacaksınız. Dilerseniz siz de hemen Trendyol'dan bu ürünü sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.