Adel Metal Tüp Boya Kalemi 12 Renk Tam Boy

99,90 TL
(8,33 TL / adet)
Çok Al, Az Öde!
1 x  99,90 TL
%5 indirim
5 x  94,91 TL
474,53 TL
%7 indirim
7 x  92,91 TL
650,35 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Adel Metal Tüp Boya Kalemi 12 Renk Tam Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güzelyüz AVM Satıcı Ünvanı: GÜZELYÜZ AVM TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453068341200017 Vergi Kimlik Numarası: 4530683412
    Bu ürün Güzelyüz AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ADEL METAL TÜP BOYA KALEMİ 12 RENK TAM BOY

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Adel F2112315013 12 Renk Metal Tüp Kuru Boya Kalemi

Genellikle çocuklara hitap eden Adel metal tüp 12 renk kuru boya kalemi, ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir. Sektördeki tecrübesi ile kalitesini kanıtlayan Adel markası tarafından üretilen boya kalemleri, gönül rahatlığıyla satın alınabilir. Çocukların okulda ve evde boyama yapabileceği bu ürünler, keyifli bir kullanım sergiler. Ürün, canlı renkleri ve uzun ömürlü yapısıyla öne çıkar. Son derece kullanışlı tasarıma sahip olan set, cazip fiyatıyla geniş bir alıcı kesiminin ilgisini çeker. Metal ambalajı sayesinde taşıması ve muhafaza etmesi çok kolaydır. Her bütçeye hitap edebilen bu boya çeşidi, çantalara ve çekmecelere rahatlıkla sığabilir.

  • Adet: 12
  • Ambalaj: Dayanıklı metal tüp kutu
  • Özellik: Kırılmaya karşı dirençli uç sistemi

Adel Kuru Boya Kalemi 12 Renk Metal Tüp Özellikleri Neler?

Adel Kuru Boya Kalemi 12 Renk Metal Tüp Özellikleri Neler?

Adel metal tüp 12 renk kuru boya kalemi seti, başarılı özellikleri ile tercih edilir. 12 farklı renkten oluşması, okul çalışmaları için yeterli bulunur. Siyah, yeşil, sarı, mavi, kırmızı gibi temel renkleri içeren bu kutu, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Adel kuru boya kalemleri, yüksek parlaklıkta tonlardan oluşur. Bu sayede çocukların yaptığı resimler daha canlı durur. Her detay, kâğıt üzerinde belirgin bir şekilde gözükür. Ayrıca bu kalemlerin uç kısımları da özel bir şekilde dizayn edilir. Bu özellik sayesinde kalemlerin uçları, kolay açılır. Kalemtıraş içerisinde hiçbir şekilde problem yaratmaz. Ürünün uçlar ile ilgili fark yaratan bir başka özelliği daha bulunur. Adel, bu kuru boyalarda uç kırılmasına karşı direnci yükselten özel bir yapıştırma sistemi kullanılır. Kırılmaya karşı dayanıklı uçlar sayesinde kalemlerin verimi artar.

Adel Kuru Boya Kalemi 12 Renk Metal Tüp Kaliteli mi?

Adel Kuru Boya Kalemi 12 Renk Metal Tüp Kaliteli mi?

Kaliteli yapısıyla dikkat çeken Adel metal tüp 12 renk kuru boya kalemi, her açıdan başarılı ürünler arasında yer alır. Kalemlerin uç kısımları ve mineleri, bastırılmaya karşı yüksek standartlarda üretilir. Bu özellik, boyama yaparken kırılma riskini azaltır. Ürünün kalitesini gösteren bir başka detay ise markası olur. Bu ürün, kırtasiye sektöründe önemli bir yere sahip olan Adel tarafından üretilir. Adel hem ebeveynler hem de çocuklar tarafından güvenilir bir marka olur. Özel kutu ile alıcıya sunulan bu set, pratik bir şekilde muhafaza edilebilir. Ayrıca Adel metal tüp 12 renk kuru boya kalemi yorum sayfasından da ürünün kalitesi hakkında bilgiler alınabilir. Yorum yapan kullanıcılar, markaya olan güvenlerini dile getirir. Ayrıca kullanıcılar, verdiği dönütlerde boyaların uzun ömürlü ve güvenli olduğunu vurgular.

Adel Kuru Boya Kalemi Tüp Çocukların Kullanımına Uygun mu?

Adel Kuru Boya Kalemi Tüp Çocukların Kullanımına Uygun mu?

Adel 12 renk kuru boya kalemi, sağlıklı yapısı ve dayanıklı ambalaj tasarımıyla doğrudan çocuklara hitap eder. Doğa dostu bir ürün olarak üretildiği için çocuklar tarafından kullanılmasında herhangi bir sakınca görülmez. Metal tüp şeklindeki ambalajı, çocukların dikkatini çeker. Ambalajın üzerindeki renkli tasarımlar da çocukların hoşuna gider. Fakat bu ambalaj, temel özelliklere sahip kuru boya kalemlerini içerir. Dolayısıyla Adel metal tüp 12 renk kuru boya kalemi, hemen herkes tarafından kullanılabilir. Resim sanatıyla hobi olarak uğraşan pek çok yetişkin de bu ürünü satın alabilir. Çeşitli hobi çalışmalarında boyama yapmak için tercih edilebilir. İlkokul öğrencileri, resim dersleri için bu seti severek tercih eder. Aynı zamanda anaokullarında öğretmenler tarafından alınabilir. Bilhassa çocuklara hitap eden bu kuru boya setini, Trendyol'dan satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.