ADA GREENBOX Green Screen- Greenbox -yeşil Fon Perde (3X4M) Fon Standı 3x4yesılf

3.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

ADA GREENBOX Green Screen- Greenbox -yeşil Fon Perde (3X4M) Fon Standı 3x4yesılf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA GREENBOX-SALİH ÖZER Satıcı Ünvanı: SALİH ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890142349
    Bu ürün ADA GREENBOX-SALİH ÖZER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ADA GREENBOX Green Screen- Greenbox -yeşil Fon Perde (3x4m) + Fon Standı 3X4YESILF Fon perdesi : Boyutu : 300 cm x 400 cm yani 3x4 metre Yüzde yüz pamuk Sıfır paketinde hiç açılmamış Dikişsiz tek parça Kaliteli, sağlam ve ışığı kesinlikle yansıtmaz Fon standı : 2 adet ayak 250 cm yüksekliğe kadar uzayabilir. 4 adet çubuk 300 cm genişliğe kadar uzayabilir. 1 adet taşıma çantası
  • STOK KODU : PAKET-1589

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ada Greenbox Green Screen - Yeşil Fon Perde (3x4 m) + Fon Standı

Yeşil perde terneği kaliteli efektler elde etmenize olanak verir. Ada Greenbox green screen - greenbox - yeşil fon perde (3x4 m) + fon standı profesyonel çekimler yapmanıza imkan sağlar. Bu ürün, stüdyolarda ve profesyonel alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Sosyal medyanın profesyonelleşmesi ile ev ortamında kullanmanıza imkan verir. Ürün, yeşil perde tekniğini başarılı bir şekide uygulamanıza yardımcı olur. Tamamen pamuk yapısı ile pürüzsüz bir dokusu bulunur. Işığı yansıtmaz ve mat bir renge sahiptir. Güçlü baskı teknolojisi kullanılarak üretilir. Zengin yeşil renk tonu tüm perdeye sabitlenir. Perdenin her noktası aynı renk tonuna sahiptir. Ürün, kaliteli yapısı ile çekim yaptığınız videoyu kolay bir şekilde düzenlemenize imkan verir. Yeşil perde tekniği sinemacılık sektöründe, video çekimlerinde ve fotoğrafçılık alanında kullanılır.

  • Geniş perde boyutu
  • Pratik taşıma çantası
  • Uzatılabilir demir platformu

Ada Greenbox Fon Perdeyle Kaliteli Çekim Teknikleri

Ada Greenbox Fon Perdeyle Kaliteli Çekim Teknikleri

Çevre şartları dikkate alındığında yeşil sık kullanılan bir renk değildir. Ayrıca yeşil rengin yoğun bir yapısı yoktur. İnsan teni ve çevre koşulları yeşil renkten kolayca ayrışır. Greenbox - yeşil fon perde (3x4 m) çekimler üzerinde çeşitli uygulamalar yapmanıza imkan verir. İhtiyacınıza göre görüntü üzerine yeni cisimler ekleyebilirsiniz. Ayrıca beğenmediğiniz tasarımları silebilir veya rötuş yapabilirsiniz. Çekimleriniz üzerine aksiyon efektleri ekleyebilir ve görüntülerinizde doğa üstü güçlere yer verebilirsiniz. Yeşil fon perde, hafif bir yapıya sahiptir ve kolayca taşınabilir. Yaşam alanınızda ve stüdyonuzda odalar arasında değişimler yapabilirsiniz. Evinizin bir odasına kendi stüdyonuzu kurmanıza imkan verir. Bu ürün, 4 metre yüksekliğe ve 3 metre genişliğe sahiptir. İdeal boyutu ile kalabalık çekimler yapmanıza olanak verir. Profesyonel amaçlar için konforlu bir kullanıma sahiptir.

Ada Greenbox Green Screen Yeşil Fon Özellikleri

Ada Greenbox Green Screen Yeşil Fon Özellikleri

Yeşil fon perde (3x4 m), fon standı ile birlikte size ulaşır ve pratik bir kullanım sağlar. Stant üzerinden boyunu uzatabilir ve kısaltabilirsiniz. Perde boyutunu, çekim açınıza göre kolayca ayarlayabilirsiniz. Fon standı 3 metre genişliğe ve 2,8 metre yüksekliğe sahiptir. Ayrıca fon standı yüksekliğini 3 metreye kadar uzatabilirsiniz. Fon standı, 4 adet demir çubuktan meydana gelir. Demir çubukların boyunu ayarlayabilirsiniz. Sahip olduğu büyük boyutu ile çekim açınızı daraltmaz ve kalitesini düşürmez. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda fon standına sararak kapatabilirsiniz. Böylece dağınık bir görüntü oluşmasını ve perdenin kırışmasını engeller. Perde sahip olduğu pürüzsüz yapısını korur. Ürün, kir ve toz tutmaz yapısı ile kolay bir kullanım sağlar. Ada Greenbox green screen - greenbox - yeşil fon perde (3x4 m) + fon standı yorumlarını okuyabilir ve değerlendirmeleri görebilirsiniz.

Greenbox Fon Perde (3x4 m) + Fon Standı Fiyat Bilgisi

Greenbox Fon Perde (3x4 m) + Fon Standı Fiyat Bilgisi

Bu ürün, uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Sahip olduğu taşıma çantası ile dış çekimler yapmanıza olanak sağlar. Fon standını pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz. Böylece fon perdenin zarar görmesini ve kırışmasını engeller. Aynı zamanda ürüne portatif bir yapı kazandırır. ADA Greenbox green screen - greenbox - yeşil fon perde (3x4 m) + fon standı 3X4YESILF, yüksek kaliteli çekimler yapmanıza yardımcı olur. Dikişsiz tasarımı ile kusursuz bir görüntü sunmayı hedefler. Tek parça yapısı bulunur. Fon standı, dört ayaklı siyah demirlerden meydana gelir. Kaliteli yapısı ile yere sağlam bir şekilde basar. Dış mekanlarda, düşük seviyeli rüzgarlardan etkilenmez. Ada Greenbox green screen - greenbox - yeşil fon perde (3x4 m) + fon standı fiyat bilgisi, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Ürünü, Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.