Genel Markalar 100 Ppm Prokolloidal Altın Suyu 100ppm

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 100 Ppm Prokolloidal Altın Suyu 100ppm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RSF LAB İLAÇ Satıcı Ünvanı: RSF LAB İLAÇ KOZMETİK VETERİNERLİK GIDA BEBEK ÜRÜNLERİ VE TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735130292300001 Vergi Kimlik Numarası: 7351302923
    Bu ürün RSF LAB İLAÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolloidal Altın Suyu: Doğal Şifa Kaynağı Kolloidal altın suyu, son zamanlarda sağlık dünyasında popülerlik kazanan bir doğal şifa kaynağıdır. Altın, binlerce yıldır tıbbi amaçlar için kullanılan bir metaldir. Günümüzde, modern bilim bu antik yöntemin işlevini ve faydalarını onaylamaktadır. Kolloidal altın suyu, saf su içindeki ultra küçük altın parçacıklarının bir çözeltisidir. Bu altın parçacıkları, elektrik yükü ile kaplanmıştır ve bu nedenle sıvı içinde dağılmış halde bulunurlar. Bu dağılmış altın parçacıkları, suyun rengini ve yüzey gerilimini değiştirir, bu sayede özel bir sıvı elde edilir. Kolloidal altın suyu, birçok sağlık yararına sahiptir. İlk olarak, özelliklere sahip olması nedeniyle ağrı ve iltihaplanma gibi birçok rahatsızlığı hafifletir. Ayrıca, beyin fonksiyonunu artırarak zihinsel netliği ve odaklanmayı artırır. Kolloidal altın suyu aynı zamanda antioksidan özelliklere de sahiptir. Bu sayede, vücutta serbest radikallerin neden olduğu hücresel hasarı azaltır ve yaşlanma sürecini yavaşlatır. Ayrıca, bağışıklık sistemini güçlendirir ve stresi azaltır. Son olarak, kolloidal altın suyu, cilt sağlığına da fayda sağlar. özellikleri sayesinde, akne, egzama ve sedef gibi cilt sorunlarının tedavisinde kullanılabilir. Ayrıca, cilt tonunu düzenler ve yaşlanma belirtilerini azaltır. Kolloidal altın suyu kullanmak çok kolaydır. Genellikle, bir çay kaşığı kadar kolloidal altın suyu günde birkaç kez alınır. Bu doğal şifa kaynağı hakkında daha fazla bilgi almak ve ürünleri satın almak için birçok online satıcıya başvurabilirsiniz. Kolloidal altın suyu, sağlık yararları ve kolay kullanımı nedeniyle birçok insan tarafından tercih edilen doğal bir çözümdür. Ancak, herhangi bir sağlık sorunu varsa öncelikle doktorunuza danışmanız önerilir. Active Essentials® - Advanced Colloidal Minerals Gold 100ppm İçeriği: Aqua, gold. 100ppm - ph8.6 - 500ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver