aciess Paslanmaz Çelik Termos Bardak 500 ml Kilitli Thermos Mug Kupa Araç Termos Coffee Cup Pembe

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

aciess Paslanmaz Çelik Termos Bardak 500 ml Kilitli Thermos Mug Kupa Araç Termos Coffee Cup Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aciess Satıcı Ünvanı: ERFOLD E-TİCARET TURİZM İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354081087500001 Vergi Kimlik Numarası: 3540810875
    Bu ürün aciess tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve ve çay termo Termos bardak 500 ml ACIESS, paslanmaz 18/8 çelikten imal edilmiş, uzun süredir ısı tutar ve dökülmezdir. Ofiste, arabada, uzun yürüyüşlerde ve okulda kullanmak için idealdir. 500 ml olarak paslanmaz çeliktir. Sıcaklığı muhafaza etme süresi: 98 derece - 0 saat 85 derece - 1 saat 76 derece - 4 saat 68 derece - 6 saat 60 derece - 8 saat 30 derece - 12 saat 25 derece. İlk kullanımdan 18 saat önceden şişeyi kaynar suyla geçiriniz. Sıcak bir içecekle doldurunca birkaç saniye sonra kapağı açıp buharını çıkarınız ve tekrardan kapatınız. Böylece içecek sıcaklığı daha uzun süre tutacaktır. Bulaşık makinesinde yıkamayınız ve mikrodalgaya girmez. Termo bardağı arabalar, bebek arabaları ve sırt çantalarının yan cepleri dahil her türlü bardak tutucu için uygundur ve altındaki lastik bant sayesinde termo bardağı masanın üzerinde sabit duracaktır. Servis hayatı sınırlı değildir. Garanti süresi: 12 ay. ACIESS termo bardağı ile ilgili herhangi bir sorunuz, dileğiniz veya şikayetiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Termo bardağı hem erkekler hem de kadınlar için her zaman harikadır. Tıbbi sınıf 304 paslanmaz çelikten yapılmış, vakum teknolojisi tasarımı, çift çelik duvarlıdır. Erkek termo bardağı arabada tek elle kullanımı kolaylaştıran düğmeli menteşeli bir kapakla donatılmıştır. Alt kısımda termo bardağın yüzeyinde çizilmemesi için özel kauçuk tabanı vardır. Aynı şekilde istemsiz düğmeye basılmaya karşı korumak için termostan özel bir koruyucu kilit sigortasına sahiptir. ACIESS termo bardağı %100 su kaçırmazdır. Araba için termo çay bardağı arabada kullanımlıdır. Termo bardağı ısıyı 6 saate ve soğuğu 18 saate kadar tutar. Termo kahve bardağı 520 ml'lik bir boyuta sahiptir. Özel kaplama sayesinde mükemmel bir şekilde yatar ve elinde hoş duygular verir. Nerede olursanız olun termo bardağı içecekler için harikadır. Araba seyahatlerinde, yolculuk sırasında veya iş yerinde. Termo bardağı aynı zamanda şık ve modern bir aksesuardır ve yeni yıl hediyesi, başkaları tarafından gerçekten beğenilecek bir doğum günü hediyesidir. Termo bardağı sevgili hediyesi, erkek veya kız arkadaş hediyesi, eş hediyesi, babalar veya anneler günü hediyesi, yeni yıl hediyesi olarak mükemmel bir seçenektir. Her zaman erkeklere ve kızlara, annelere ve babalara, arkadaşlara, kız arkadaşlara sebepsiz yere verebilirsiniz. Bu hediye ile sevdiğinizin doğum gününü kutlayabilirsiniz. ACCIESS termo bardağı anne için harika bir hediyedir. Termo bardağı spor müsabakalarda, yürüyüşlerde, koşu sırasında, fitness için gayet uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Pembe
  • Kapasite 500 ml
  • Yalıtım Süresi 6 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver