ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a

299 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345 TL298 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarakayaStore Satıcı Ünvanı: OSMAN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140654654
    Bu ürün KarakayaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muadil, 2 Yıl Garantili Notebook Adaptör

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v

Laptop bilgisayar alırken kullanıcılar genellikle uzun ömürlü kullanım sağlayabilmesine, yüksek sistem gereksinimleri olmasına ve sağlamlığına dikkat eder. Laptop bilgisayarlar uzun süre kullanılabilmesinin yanında adaptör ve batarya gibi laptop parçaları bilgisayarın kendisi kadar uzun ömürlü olmayabilir. Bu da laptop kullanıcılarını yeni bir şarj aleti ve pil almaya yönlendirebilir. Şarj aleti alırken cihazla uyumlu olması ve laptop için yeterli elektrik akımını sağlayabilmesi gibi özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Acer model laptop bilgisayarların tümüyle uyum sağlayabilen Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti sayesinde, şarj cihazı bozulan ya da eskiyen bilgisayarlarınızı şarj edebilir, uzun kullanım ömrü sayesinde bilgisayarlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pratik yapısı sayesinde Acer Laptop Şarj Cihazının bakım ve temizliğini kolaylıkla yapabilirsiniz.

  • Yüksek Amper Değeri
  • 100-240V
  • Tüm Acer Modelleri ile Uyumlu

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a a045...85 Özellikleri

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a a045...85 Özellikleri

Cihazınıza uygun bir Acer Notebook şarj aleti arıyorsanız, dikkat edeceğiniz küçük detaylar sayesinde cihazınıza en uygun ve en güvenilir şarj cihazına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Öncelikle bozulan ve artık kullanmadığınız şarj aletinin üzerinden ya da laptop bilgisayarınızın arka kısmında voltaj değerini öğrenmelisiniz. Bilgisayarınıza uygun olmayan voltajlı bir şarj cihazı alırsanız bu durum bilgisayarınızın yeterli enerjiyi almasını engelleyebilir. Voltaj değerinin bilgisayarınızdaki ile aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Amper değeri cihazınızın Amper değeri ile aynı ya da daha yüksek olabilir. Bu durum bilgisayarınızın şarj durumunu etkilemeyecektir. Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti özellikleri sayesinde Acer marka laptop bilgisayarınızla uyum sağlar ve bilgisayarınızı bu şarj cihazıyla sorunsuzca şarj edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızın girişiyle uyum sağlayan a045...85 kodlu şarj aleti sayesinde ister günlük işlerinizde isterseniz de çalışmalarınız sırasında bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Şarj Aleti ile Bilgisayar Kullanımı

Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Şarj Aleti ile Bilgisayar Kullanımı

Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti içeriği Acer model dizüstü bilgisayarınızın pilini şarj etmenizi sağlar. Input değeri 100-240V olan şarj cihazının input amper değeri 1.2’dir. Output değeri 19V olan şarj cihazının output amper değeri 4.74’tür. CE sertifikasına sahip Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti a045…85 Acer model bilgisayarlarınızda kullanılabilir. Yüksek amper değeri sayesinde bilgisayarınızın ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar ve bilgisayarınızın zedelenmesini önler. Bilgisayarlarınıza uygun bir şarj adaptörü alırken konektör şekli ve boyutlarının birbirleri ile uyumlu olmasına, polarite ile voltaj uyumluluğu olmasına, Amper değerinin eşdeğer ya da daha büyük olmasına dikkat edilmelidir. Düşük amperaj değerine sahip bir adaptörü tercih ederseniz laptop bilgisayarınız fazla ısınabilir ve adaptör kullanışsız bir hale gelebilir. Bu detaylara dikkat ederek tercih edeceğiniz şarj adaptörü sayesinde bilgisayarınızı problem yaşamadan kullanabilirsiniz.

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a a045...85 Yorumları

ACER Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop-notebook Şarj Aleti 19v 4.74a a045...85 Yorumları

Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti kullanımı oldukça basit ve pratiktir. Şarj soketi kısmına uyumlu bölgeyi bilgisayarınıza yerleştirin ve adaptörün diğer kısmındaki alana fiş kablosunu takın. Fişi prize yerleştirerek bilgisayarınızın şarj adaptöründen faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda kullanmak için tercih edeceğiniz şarj adaptöründe ve bilgisayarınız arasında Voltaj – Soket – Amper üçlüsünün uyumlu olmasına dikkat edin. Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti yorumları Acer marka bilgisayar kullanıcılarının Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aletinden memnun olduklarını ve bilgisayarlarında güvenle kullandıklarını belirttiklerini gösterir. Bilgisayarınızın şarj adaptörü bozulduysa ya da yeterli gücü bilgisayarınıza iletemiyorsa yeni bir Acer Tüm Modeller ile Uyumlu Laptop-Notebook Şarj Aleti içeriği bilgisayarınızın zedelenmesini önleyebilir. Yeterli enerji miktarını sağlayarak laptop bilgisayarınızı uzun süreler boyunca güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz. Kullanım güvenliği ve rahatlığı ile olduğu gibi Acer Laptop Şarj Aleti fiyatları ile de kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.