ACAR Acar Marka Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı

1.450 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

ACAR Acar Marka Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kardelen Kristal Satıcı Ünvanı: HASAN CAN DEMİRDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2840551406
    Bu ürün Kardelen Kristal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altılı karışık desen fincan takımı.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı

Dünyada ve Türkiye’de büyük bir kesim tarafından sevilerek tüketilen kahvenin lezzeti kadar sunumu da oldukça önemsenen bir konudur. Misafirlerinize şık ve unutulmaz bir kahve deneyimi yaşatmak için Acar Home altılı lüks kahve fincanı takımı ürününü kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Güçlü ve sağlıklı malzemesiyle ön plana çıkan bu model müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Zarif ve estetik tasarımıyla sunumlarınıza renk ve şıklık katan bu ürün, size benzersiz bir deneyim yaşatır ve gören herkesi kendisine hayran bırakır. Kolay bir şekilde temizlenebilme özelliğine sahip bu ürün sunduğu avantajlarla müşterileri memnun eder. Dolap veya herhangi bir yerde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Şık ve kibar tasarımı ile fazla yer kaplamayan boyutu ürünü ön plana çıkarır.

  • Porselen malzemeden üretim
  • Şık ve estetik tasarım
  • Kibar ve fazla yer kaplamayan boyut

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Özellikleri

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Özellikleri

Porselen malzemeden üretilen Acar Home fincan takımı dayanıklı ve güçlü yapısıyla sıcak kahveleriniz karşısında çatlamaz ve kırılmaz. Sıcağa dayanıklı yapısının yanında porselen malzemeden üretilmiş olması ısı şoklarına karşı hazırlıklı ve korunaklı olmasını sağlar. Göze hitap eden zarif tasarımıyla müşterileri büyüleyen bu model bulunduğu ortama şıklık ve zarafet katar. Ürün, yaptığınız kahve sunumlarının eşsiz bir deneyime dönüşmesini sağlar. İçerisinde 6 adet kahve fincanı ve 6 adet fincan tabağı bulunan bu model 90 cc ölçüsündedir. Toplam 12 parça olan fincan takımı kalabalık misafir gruplarınızı kolaylıkla ağırlamanıza olanak tanır. Fincanların derinlikleri kahve keyfini sonuna kadar yaşamınızı ve bu deneyimden tatmin olmanızı sağlar. Pratik bir şekilde yıkanabilen ürünl bu özelliğiyle büyük bir avantaj yaratır. Her yere sığabilen boyutu sayesinde istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı Avantajları

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı Avantajları

Müşteriler tarafından yapılan Acar Home altılı lüks kahve fincanı takımı yorumları oldukça olumludur. Deneyimler sonucunda beğenilen ürünün değerlendirmelerde önerildiği de görülür. Sahip olduğu özellikler ve avantajlarla ön plana çıkan bu model, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Porselen malzemeden üretilen kahve fincan takımı birçok özelliğiyle müşterilere büyük bir avantaj sağlar. Eşsiz tasarımı ile fark yaratan ve bulunduğu yere renk katan Acar Home kahve fincan takımı, misafirlerinizin dikkatini çeker. Kahve sunumlarınızı unutulmaz bir anı haline getiren bu ürün özel anlarınıza eşlik eder. Bu modeli yeni evlenen çiftlere, ev ziyaretine gittiğiniz dostlarınıza, komşularınıza ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 12 parçalık kahve fincan takımını kalabalık misafir gruplarınıza rahatlıkla ev sahipliği yapmak için kullanabilirsiniz. Sunumunuz ve kullandığınız tasarımla kendi tarzınızı ortaya koyabileceğiniz bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Acar Home Altılı Lüks Kahve Fincanı Takımı Fiyatları

Acar Home altılı lüks kahve fincanı takımı fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellik ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Oldukça hesaplı bir fiyata sahip olan bu model, müşterilerin ürünü tercih etmesinde etkili bir rol oynar. Uygun fiyatlı satışıyla bütçenizi zorlamadan mutfağınızda yerini alır. Hesaplı fiyatlarda satılıyor olması müşterilerin oldukça ilgisini çeker ve ürünün tercih edilmesinde büyük katkı sağlar. Dayanıklı porselen malzemesi, eşsiz ve zarif tasarımı, her ortama uyum sağlayan kibar boyutu, pratik bir şekilde yıkanabilmesi, avantajlı fiyat seçeneği, hediye edilebilen model olma özelliği ile müşterilerin sahip olmak için sabırsızlandıkları bir üründür. Benzersiz tasarımı ve şık duruşuyla kalitesini ortaya koyan bu ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz zaman uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.