ABC Manolya Hayali Çamaşır Yumuşatıcı 5 lt

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Manolya Hayali Çamaşır Yumuşatıcı 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global-Store Satıcı Ünvanı: YASEMİN TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330384935
    Bu ürün Global-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır yumuşatıcı manolya hayali 5 litre
  • ABC Yumuşatıcı ile çamaşırlarınız yumuşacık olur, eşsiz parfümleriyle mis gibi kokan giysileriniz size ve ailenize mutluluk verir!
Geri Bildirim Ver

ABC Manolya Hayali Çamaşır Yumuşatıcı 5 lt

Temiz ve ferah kokulu çamaşırlara sahip olmak önemlidir. Her gün giyilen kıyafetlerin temiz olması kadar hoş kokuya sahip olmasına da bu nedenle dikkat edilir. ABC yumuşatıcı Manolya Hayali çamaşırların yumuşak ve ferah bir kokuya sahip olmasını sağlar. Kıyafetlerin temiz olması kadar yumuşak ve giyilebilir olması da istenir. Deterjanlar temizleme işlemini iyi yapsalar da kıyafetlere yumuşaklık hissini yeteri kadar veremez. Kalıcı etkiye sahip yumuşatıcı, kıyafetlerinizin yumuşacık olmasına ve kıyafetleriniz ile rahat bir kullanım sağlamanıza yardımcı olur. Kıyafetleriniz yalnızca ilk anda değil, bir sonraki yıkamanıza kadar da yumuşaklık hissini vermeye devam eder. ABC Manolya Hayali ile çamaşırlarınızın uzun süre yumuşak kalmasını ve hoş kokmasını sağlayabilirsiniz.

  • Soft ve huzur verici koku
  • Uzun süre yumuşaklık hissi veren giysiler
  • Giysilerin kolay yıpranmasını önler.

Uzun Süre Etkili ABC Manolya Hayali

Uzun Süre Etkili ABC Manolya Hayali

ABC çamaşır yumuşatıcı manolya hayali 5 lt olarak paketlenir. Hoş kokuya sahip çamaşır yumuşatıcısı manolya çiçeği ile aynı renk olan beyaz kullanılarak tasarlanmıştır. Uzun süre kullanılabilen ABC Manolya Hayali çamaşır yumuşatıcı 5 lt her yıkamada bir kapak ölçeği kullanıldığı varsayılarak hesaplanır. Böylece tam 50 yıkama boyunca bu hoş manolya kokusu kıyafetlerinizde kalır. Manolya çiçeğinin rahatlatıcı ve huzur veren esansına sahip ürün, aynı zamanda çamaşırlarınızı da cildinize uygun yumuşaklığa getirmek için üretilir. Özellikle hassas cilde sahip kişiler tarafından yumuşatıcı kullanmak önemlidir. Yumuşatıcı kullanımı ile çamaşırların hızlı ve kolay bir şekilde yıpranmasının önüne de geçilir. Yumulatıcı, deterjanın giysinin var olan dokusuna zarar vermesini önler. Siz de Manolya Hayali esansını kullanarak giysilerinizin uzun süre hoş kokmasını ve yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz.

ABC Manolya Hayali Yumuşatıcı Yorumlarında Kalite Detayı

ABC Manolya Hayali Yumuşatıcı Yorumlarında Kalite Detayı

ABC Manolya Hayali çamaşır yumuşatıcı 5 lt kullananlar ürünün yumuşatıcı etkisinden bahseder. Çamaşır deterjanları çamaşırlara istenilen yumuşaklık hissini veremez. Bu nedenle hassas cilde sahip olan kişiler ve bebekli aileler alternatif bir yol arar. ABC Manolya esanslı yumuşatıcı cildi kolay tahriş olan kişiler ve hassas bir cilde sahip olan bebeklerin aileleri tarafından tercih sebebidir. Yumuşatıcı giysilere cildi rahatsız etmeyecek, aksine onları rahat ve mutlu hissettirecek bir yumuşaklık kazandırır. ABC Manolya Hayali çamaşır yumuşatıcı 5 lt yorumları arasında görülen bir diğer nokta ise ürünün hoş kokuya sahip olması ve kalıcı etkisidir. Yorumlarda çamaşır yumuşatıcının ne kadar soft ve huzur verici bir kokuya sahip olduğundan bahsedilir. Ayrıca yumuşatıcının yoğun ve bunaltıcı bir kokusu da bulunmaz. ABC çamaşır yumuşatıcı ile bu hoş kokuya sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ABC Manolya Hayali Çamaşır Yumuşatıcı

Uygun Fiyatlı ABC Manolya Hayali Çamaşır Yumuşatıcı

ABC Manolya Hayali çamaşır yumuşatıcı 5 lt fiyatları kullanım alanına göre oldukça uygun şekilde müşteriye sunulur. Yumuşatıcı, uzun süre etkiye sahip Manolya esansı ile 50 yıkama boyunca yanınızda olur. ABC Manolya Hayali, koruyucu içeriği ile çamaşırlarınızın kolay yıpranmasını önler ve uzun süreli kullanım sağlar. Ayrıca ürün cildinizin tahriş olmasının da önüne geçer. Manolya esanslı yumuşatıcıyı kullandığınız süre boyunca giysilerinize olduğu gibi evinizin her köşesine de hoş bir koku yayılır. Müşteriler tarafından sevilerek tercih edilen ürünün yorumları arasında manolya aromalı bu hoş kokunun komşulara kadar ulaştığı ve markasının sorulduğu yer alır. Siz de hassas cildinize uygun yumuşacık giysilere giyebilir, komşularınız tarafından merak uyandıran bu hoş kokulu ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol’u inceleyerek kampanyalı ürünlere ulaşabilir, avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.