ABC Bebeklere &hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.5l

29,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Bebeklere &hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.5l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATLAGELSİN Satıcı Ünvanı: ATALAY BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 1840817373
    Bu ürün ATLAGELSİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ABC Bebeklere &Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.5L

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

ABC Bebek Deterjanı Sıvı 1500 ml

Bebeklerin hassas cildi için özel olarak geliştirilen deterjan seçenekleri vardır. Yetişkin deterjanlarından farklı bir yapıda olan bu ürünler parfüm ve boya gibi maddeler içermez. Çeşitli testlerden geçirilerek üretildiği için alerjik reaksiyonlara neden olmaz. ABC bebek deterjanı, hassas ciltler için uygun olan formülü ile sık tercih edilen bir üründür. Fosfat, paraben ve boya içermez. Hipoalerjenik olduğu için herkes tarafından kullanımı uygundur. Çamaşırlara zarar vermeden hassas bir şekilde temizler. Leke ve kir bırakmaz. Renkli ve beyaz çamaşırlarda aynı temiz etkiyi sağlar. Doğaya zarar vermeyen dönüştürülebilir ambalajı ile dikkat çeker. Bebek kıyafetlerinin hassas yapısına uygun olarak geliştirilir. Deterjan kalıntısı bırakmaz. Sağlığa zararlı kimyasallar içermediği için beğeni kazanan bir üründür. Elde ya da çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur.

  • Hipoalerjenik
  • Hassas temizleme
  • Temiz içerik

Tercih Edilen ABC Bebek Sıvı Deterjan

Tercih Edilen ABC Bebek Sıvı Deterjan

Bebekler için kullanılan temizlik ürünleri değişiklik gösterse de hassas içerikli deterjan kullanılması hemen hemen herkes için önerilir. Sıvı deterjan seçerken ürünün paraben, boya ve fosfat içermemesine dikkat edilir. Bu bileşenler cilt sağlığı için uygun değildir. Hassas deterjan ile yıkanan kıyafetler yıpranma ve renk değişimi yapmadığı için uzun süre kullanılır. ABC bebek deterjanı sıvı 1500 ml kullananlar kıyafetlerindeki etkiden memnun kalır. Giysilerde deterjan kalıntısı bırakmaz. Hassas temizleme yaparak renklerde solma gibi sorunları önler. Siyah giysiler de dahil olmak üzere tüm renklerde üstün performans gösterir. Dermatolojik testlerinden geçen ürün cilt sağlığını korur. Bebek kıyafetlerini hassas ve hijyenik bir şekilde temizler. Alerjiye yatkın hassas ciltler için uygundur. Elde yıkamaya da uygun olduğu için pratik bir üründür. Çıkarılması zor lekelerde de istenen sonucu verir.

Temiz İçerikli ABC Bebek Deterjanı Sıvı 1500 ml Yorumları

Temiz İçerikli ABC Bebek Deterjanı Sıvı 1500 ml Yorumları

Bebek kıyafetleri hassas ve hipoalerjenik kumaşlardan üretilir. Bu giysileri yıkamak için kullanılan deterjanın da benzer özellikleri taşıması gerekir. Bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak geliştirilen parfümsüz ve boyasız ürünler bulunur. ABC bebek sıvı deterjan boya, parfüm ve fosfat içermeyen formülüyle bebeği olan müşterilerin tercihi olur. Kıyafetleri narin bir şekilde temizlerken cilt sağlığını da korur. Hipoalerjenik olduğu için gönül rahatlığı ile kullanılır. Bütün renklerde aynı performansı gösterdiği için tek bir ürünle giysilerinizi yıkayabilirsiniz. Hassas ve alerjik cilt tipi olanların işlerini kolaylaştırır. Dermatolojik olarak güvenilirliği uzmanlar tarafından onaylanır. ABC bebek deterjanı sıvı 1500 ml yorumları ve değerlendirmeleri müşterilerin üründen memnun kaldığını gösterir. Elde ve makinede kolay bir yıkama sağladığı için her evde bulunması gereken bir üründür. Hassas çamaşırları yıpratmadan derinlemesine temizler.

Fırsatlı ABC Bebek Sıvı Deterjanı Fiyatı

Fırsatlı ABC Bebek Sıvı Deterjanı Fiyatı

Kıyafetleri yıkarken renklerine ve biçimine zarar vermeyecek temiz içerikli deterjanlar tercih edilir. Bütün renklerde aynı performansı sağlayan ürünler kullanışlıdır. Beyazlarda morarma ve renklilerde solma yapmayan ABC bebek deterjanı sıvı 1500 ml bu özelliğiyle oldukça beğenilir. Hassas ciltler için özel olarak oluşturulan formülü sayesinde bebek kıyafetlerinde kullanımı uygundur. Cilt için zararlı olan paraben ve fosfat gibi bileşenleri içermez. Alerjik cilde sahip olanların beğenisini kazanan ürünün içeriğinde boya ve parfüm bulunmaz. ABC bebek deterjanı sıvı 1500 ml fiyatları ile dikkat çekicidir. 25 yıkamaya kadar kullanılabilen deterjanın az miktarıyla hijyen sağlanır. Dönüştürülebilir ambalajı takdir toplayan ürün, cilt sağlığında da önemli rol oynar. Boya ve parfüm içermediği için alerjik cilt tipi olanların tercihidir. Kıyafetleri hassas bir şekilde temizlerken cilt sağlığınızı koruyan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.