Vicks Vaporub Buharlaşan Merhem 38 G

Ürün Bilgileri

Vicks Vaporub Buharlaşan Merhem 38 G

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mentol, kafur, okaliptüs yağı, terebentin yağı, timol içeren merhem.
  • 2 yaş ve üzeri bireylerin kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Vicks Vaporub Buharlaşan Merhem 38 Gr

Gündelik hayatın zorluklarına karşı vücut fiziksel olarak tepki verebilir. İş hayatı, sosyal yaşam gibi koşuşturmalar sonucunda kişi yorgun düşebilir. Bu yorgunlukların giderilmesi için çeşitli ürünler kullanılır. Vicks Vaporub buharlaşan merhem 38 gr yorucu bir haftanın sonunda rahatlamanız için fırsat tanır. İçeriğinde bulunan yoğun mentol sayesinde nefesi açarak ferahlama sağlar. Aynı zamanda ürün kokusuyla yatıştırıcı etki göstererek sakinleşmeye yardımcı olur. Vicks Vaporub 38 gr ağrı kesici olarak tercih edilen bir üründür. Ağrı yaşadığınız bölgeye bir miktar sürerek rahatlayabilirsiniz. Uygulandığı bölgeyi uyuşturarak etkisini kısa sürede gösterebilir. Özellikle soğuk algınlığı ya da grip gibi hastalıklara karşı iyileştirici bir etki sağlayabilir. Bu anlamda solunum yollarını etkileyen rahatsızlıklara karşı da bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Onarıcı formül
  • Nemlendirici formül
  • Ferahlık verici etki

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Özellikleri

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Özellikleri

Vicks Vaporub içeriğinde bulunan okaliptüs ve terebentin yağı sayesinde üst solunum yollarını açmaya yardımcı olabilir. Özellikle burun tıkanıklığı olan durumlarda buharı soluma yoluyla nefes açmayı sağlayabilir. Dolayısıyla ürünü ferahlatıcı etkisini hissetmek ve rahat nefes alabilmek için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ürün dudaklar için kullanıldığı zaman çatlakları gidererek dolgunlaştırıcı etki sağlayabilir. Bu nedenle dudak bölgesindeki yaralanma ya da kuruma gibi problemler için kullanabilirsiniz. Vicks düzenli olarak kullanıldığı zaman ödem oluşumunu engelleyerek vücudu dengeye sokmaya yardımcı olabilir. Etkisini görmek için sorunlu olan bölgeye sürerek uygulayabilirsiniz. Özellikle soğuk algınlığına bağlı olan ağrılara karşı ilacı kullanıp yatıldığı zaman iyileştirici bir etki sağlayabilir. Özellikle ayaklarda oluşan rahatsızlıkları gidererek iyi hissetmeye yardımcı olabilir. Vicks Vaporub buharlaşan merhem 38 gr satın alanların üründen memnun kaldıkları görülür.

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Avantajları

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Avantajları

Vicks marka buharlaşan merhem 38 gr küçük kutularda satışa sunulur. Küçük boyutlu olduğu için yanınızda bulundurarak dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Okaliptüs ve mentol sayesinde boğaz ağrılarını gidererek rahatlamaya yardımcı olabilir. Bu nedenle boğaz enfeksiyonlarına karşı bu merhemi tercih edebilirsiniz. İçeriğinde kullanılan maddeler sayesinde şişme ve morarmaları azaltarak kısa süre içerisinde toparlanmanıza yardımcı olur. Vicks Vaporub buharlaşan merhem 38 gr fiyat uygunluğu sayesinde kolaylıkla tercih edilebilir. Bütçe dostu fiyatı ve mentolün rahatlatıcı etkisiyle her ihtiyaca ve beklentiye hitap eden bir üründür. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirerek kısa sürede onarıcı etkisi sağlayabilir. Merhemi kronik rahatsızlıklara karşı problemlerin giderilmesi açısından kullanabilirsiniz. Aynı zamanda başka yağlarla birlikte karıştırarak uygulama yapılması iyileştirici etkiyi arttırabilir. 8690509724358 kodlu ürünü masaj yaparak sürebilir, deri problemlerini hızlı bir şekilde gidererek canlandırıcı etkisini görebilirsiniz.

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Yorumları

Vicks Buharlaşan Merhem 38 Gr Yorumları

Vicks tarafından birçok sorun için özenle üretilen Vaporub merhem, fazla çalışmaya veya oturmaya bağlı olarak ortaya çıkan kas ağrılarına karşı hafifletme etkisi sağlayabilir. Dolayısıyla kas ağrılarını gidermek için de tercih edebilirsiniz. İçeriğinde bulunan okaliptüs yağı; bronşit, öksürük gibi enfeksiyonları azaltarak hafifletmeye yardımcı olabilir. Bu ürünün kullanıldığı zaman sağladığı etkileri Vicks Vaporub buharlaşan merhem 38 gr yorum kısmında okuyabilirsiniz. Yağın içerisinde yer alan alfa-terpineol sayesinde rahatlatma etkisi sağlayarak ağrıları hafifletmeye destek olur. Deride oluşan toksin gibi problemlerin tedavisinde de yardımcı olabilir. Ürünün mentollü zengin içeriği sayesinde ağrılara iyi geldiği ve nefesi rahatlattığı, yorumlarda belirtilir. Müşteri yorumlarında, topuk dikeni gibi ayak problemlerine iyi geldiği ve spordan sonra oluşan acıyı geçirdiği de eklenir. Vicks Vaporub buharlaşan merhem 38 gr kullananlar arasında yerinizi almak için bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.