5DM  Hijyenik Ergonomik Şık Tasarım Duvara Monte Dezenfektan Standı

150 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
167,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

5DM  Hijyenik Ergonomik Şık Tasarım Duvara Monte Dezenfektan Standı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CepAvm Satıcı Ünvanı: HIZIR ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2480168739
    Bu ürün CepAvm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duvara monte dezenfektan standı hijyenik ergonomik şık tasarım el ve cilt sprey pompa Virüsten korunma yollarının en önemlisi izolasyon ve şahsi temizliktir. Özellikle el temizliğinin virüsün yayılmasında çok büyük engelleyici bir rolü bulunmaktadır. El dezenfektanı, sabun ve suyun kullanılamadığı yerlerlerde pratik bir çözüm olarak Dezenfektan devreye girmektedir. Farklı ölçülerde bulunan El ve cilt dezenfektanı yine çok fazla el değmeden hijyenik bir şekilde kullanılması da önemli bir konudur. Bu nedenle Duvara monte dezenfektan standı Uygun bir üründür. Tam koruma sağlayan sprey el dezenfektan makinesi dirsek temaslı aparat Dezenfektan makinesi minimum el temas alanı ile kullanılmasını sağlar Özellikle asansör içleri, kat araları, ofis alanları için uygun olan Duvara monte dezenfektan standı Ile tam koruma sağlayın. Sprey dezenfektan Duvara veya diğer yüzeylere monte edilebilir. Dezenfektan pompası, Kol veya dirsekle el değmeden kullanmak için özel olarak tasarlanmış uzun kolu duvara monte edilebilir. Sağlıya uygun hammaddeden üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver