404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah

30 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
44,99 TL
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79 TL60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMA SHOPPING Satıcı Ünvanı: MELİH ADIYAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081171884
    Bu ürün EMA SHOPPING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 GR SİYAH RENK -60 DERECE SOGUK +300 DERECE SICAGA DAYANIKLI
  • Tozlara, oksidasyona, birçok yağlara, kimyasallara ve solvente dayanıklıdır. Vibrasyon şokları engelleme açısından benzersiz özelliklere sahiptir. Ozon gazı dahil gazlara karşı dayanıklıdır. Elektrik yalıtım özellikleri çok yüksektir. Yüzeylere tutunur ama istendiği takdirde yüzeyden sıyrılabilir, oda sıcaklığında contalaşır. ince bir film gibi sürüldüğünde 15-30 dakikada contalaşır. Conta olarak 2 mm .ek asgari bir kalınlık gereklidir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 130-139
Geri Bildirim Ver

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah 4550170135

404 kimya 404 sıvı conta 45 gr. siyah tamirat ve bakım için kullanılan kimyasal ürünler arasında yer alır. Görünüm ve kullanım şekli olarak silikona benzeyen sıvı conta pek çok farklı alanda kullanılabilir. Farklı kullanım alanlarına ve amaçlarına hizmet eden 404 sıvı conta avantajlı ürünlerden biridir. Yüksek sıcaklıklara dayanma özelliği bulunan bu ürün ile yapıştırma işlemlerinin yapılması da mümkün olur. Kullanımı ile normal contaya benzer işleve sahiptir. İzolasyon amacı ile kullanılabileceği gibi sızdırma gibi problemlerin yaşanmaması için de kullanılabilir. Belirli bir son kullanma tarihi ile satışa sunulur. Elektronik aletlerin çevresel koşullardan etkilenmemesi gibi birden fazla işlevi bulunur. Yapısı ile pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

  • Isıya Dayanıklı
  • Çok Amaçlı
  • Yüksek Yalıtım

Farklı ve Kolay Kullanım için 404 Kimya

Farklı ve Kolay Kullanım için 404 Kimya

404 siyah sıvı conta normal contayla birlikte kullanılabileceği gibi gerekli durumlarda tek başına da kullanılabilir. Kolay bir şekilde kullanılması ve sıkıldığı alanın kısa sürede şeklini alabilmesi mümkün olur. Conta işlevinde olduğu gibi sıkılan bağlantıda izolasyon sağlanmasına yardımcı olur. Bu özelliğinin yanı sıra su ve hava gibi unsurların sızdırılmasının da önüne geçer. Bu işlevlerinin yanı sıra 404 sıvı conta siyah elektronik aletlerin yapıştırılması gibi amaçlar için de kullanılabilir. Ütü gibi farklı ev aletlerin tamiratında rahatlıkla kullanılabilmesi mümkün olur. Makine sanayilerinde ya da ihtiyaçlara göre evlerde kullanılabilen ürünler arasında yer alır. Yapısı ve kullanımı ile silikona oldukça benzer özellikler taşır. Kullanımında silikonda olduğu gibi benzer sonuçlar ile karşılaşılır. Kullanımında makinelerde yağ sızıntısı gibi durumların tamamının önüne geçer. -60 derece soğuğa ve +300 derece sıcaklığa dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu özelliği de pek çok alanda kullanılabilmesini sağlar.

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah 4550170135 Kullanımı

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah 4550170135 Kullanımı

404 kırmızı sıvı conta makine tesisatı ve elektronik aletler gibi pek çok alanda kullanılır. Sıvı conta bir tüp içerisinde muhafaza edilir. Bu tüpün sıkılarak kullanılması mümkün olur. Kullanımı oldukça basittir. Uygulama yapılacak alanın temizlenmesi ve bezle silinmesi uygulama için yeterli olur. Sıvı conta 4550170135 uygulama alanında sürüldükten kısa süre sonra alanın şeklini alır. Kullanımında silikon tabancası kullanımı tercih edilebilir. Bu şekilde kullanım kolaylığı sağlanmış olur. Uygulama alanın kuru olması ve sıvı contanın yeterli miktarda kullanılması gerekir. Bağlantı noktaları için sıvı conta kullanımı başvuruluyorsa ilgili parçaların sabit tutularak uygulama yapılması gerekir. Alanların hareket ettirilmesi contanın yanlış yapılmasına neden olur. Uygulama sonrası sıvı contanın tam olarak oturabilmesi için yaklaşık 1 veya 2 gün beklenmesi gerekebilir.

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah 4550170135 Fiyatları

404 Kimya 404 Sıvı Conta 45 Gr. Siyah 4550170135 Fiyatları

404 kimya sıvı contanın özelliklerinin ve kullanımının yanı sıra fiyatı gibi tüketiciler için önemli olan konular da bulunur. Sıvı conta düşük maliyeti olan ancak iyi sonuçların elde edilebildiği ürünler arasında yer alır. 404 kimya sıvı conta ile sağlam uygulama sonuçları elde etmek ve tamirat işlerini kolaylaştırmak mümkündür. Siyah ve 404 sıvı conta kırmızı 45 gr çeşitleri bulunur. Bu çeşitler arasında ihtiyaçlara ve taleplere göre seçim yapabilmek de mümkündür. Aynı özelliklere sahip olan bu ürünler arasında fiyat gibi konularda farklılık görülebilir. Sizler de sıvı conta satın almayı düşünüyor ya da ihtiyaç duyuyorsanız ürünleri inceleyebilir, 404 kimya 404 sıvı conta 45 gr. siyah yorumları ve ürün detaylarına ulaşabilirsiniz. Ardından bu ürünü Trendyol'dan sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.