3M Post-it 636b Kanarya Sarısı Küp Not Kağıdı (76X76MM - 450 YAPRAK)

289 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3M Post-it 636b Kanarya Sarısı Küp Not Kağıdı (76X76MM - 450 YAPRAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HATAY ÇİZGİ KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİÇEKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530099369
    Bu ürün HATAY ÇİZGİ KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Post-it Küp Not 636-B Kanarya Sarısı Yapışkanlı Küp Not Kağıdı Az post-it ile yetinemeyenlere! Eğer söyleyecek çok şeyiniz varsa Post-it Küp Notlar sizin için ideal! Post-it Küp Not alın, söylemek istedikleriniz yarım kalmasın. 450 yaprak - 76x76mm
  • Post-it Notunuzu defalarca yapıştırıp çıkartabilirsiniz.
  • Yüzeye zarar vermez, yapıştığı yerde iz bırakmaz.
  • Post-it Notların üzerine her türlü kalemle yazabilirsiniz.
  • Yüzeyi mürekkep geçirmez.
  • Post-it'in Tarihçesi Her şey 1968 yılında, Dr. Spencer Silver'ın, yüzeylere hafifçe yapışan, ancak kolaylıkla çıkarılıp yeniden farklı yerlere yapıştırılabilen eşsiz bir yapışkan bulması ile başladı. Bu yeni yapışkan Silver'ın meslektaşı Art Fry'ın Post-it® Not fikrini bulmasıyla tüketiciler için pratik bir uygulamaya dönüştü. Çıkarılıp, yeniden yapışabilen bir not kâğıdı fikri ise Fry'ın aklına kilise korosunda ilahi söylerken geldi. Fry'ın ilahi kitabının sayfalarını işaretlemek için kullandığı kağıt parçaları kitabının arasından düşüyor ve işaretlediği sayfayı kaybetmesine neden oluyordu. Fry, meslektaşı Silver'ın bulduğu yapışkanı bir kağıt parçasına sürerek kitapta istediği sayfaları işaretlemede kullandı. Art Fry daha sonra hazırladığı yapışkanlı sayfa işaretlerinden birinin üzerine bir not yazdı ve patronu Bob Molenda'ya sunacağı rapora yapıştırdı. Patronu sorusunu aynı sayfa üzerinde yanıtladı ve başka belgelerin üzerine yapıştırarak, ona geri gönderdi. Beraberce kahve içtikleri bir sırada, Art Fry'ın iletişimde yeni bir yol keşfetmiş olduğunun ayrımına vardılar. 1970'li yıllarda ofisler iğneler, ataçlar, raptiyeler ve bantlarla doluydu. 1980'de üç ürün ile ticari olarak piyasaya sürülen Post-it® Notlar ile 3M, insanların hatırlama, hatırlatma, komünikasyon ve organizasyon şeklini değiştirdi ve Post-it® Notlar vazgeçilmez bir organizasyon gereci haline geldi. Post-it Not, Günümüzde Avrupa ve Amerika'da hemen hemen tüm ofislerde kullanılan, en popüler ve en ofis ürünü haline gelmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver