3M ™ 7502 Yeniden Kullanılabilir Orta Boy Yarım Yüz Maskesi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799 TL650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
989,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3M ™ 7502 Yeniden Kullanılabilir Orta Boy Yarım Yüz Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLUSMEDİKAL Satıcı Ünvanı: PLUS MEDİKAL ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730040632500001 Vergi Kimlik Numarası: 7300406325
    Bu ürün PLUSMEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M™ 7502 YENİDEN KULLANILABİLİR ORTA BOY YARIM YÜZ MASKESİ · En sert koşullara direnç özelliği gösteren, dayanıklı ve yumuşak silikon ana malzemeden üretilen 3M 7502 yarım yüz gaz maskesi, 2000, 5000 ve 6000 Serisi 3M filtreleri ile kullanımı uygundur. · EN143 standardına uyumlu, dayanıklı gaz maskelerinden birisi olan 3M™ 7502, ayarlanabilir kayışları sayesinde her kafa yapısı ile en doğru uyumu sağlayarak, fit bir görünüm oluşmasında etkilidir. · Soğuk hava klapesine sahip 3M™ 7502 solunumu destekler, maskenin yüze daha iyi oturmasını ve kullanım sırasında ısı oluşumunu azaltmada etkilidir. · Uzun süreli kullanım ve rahatlık sağlayan esnek silikon ile ısıya dayanıklı plastik parçalardan üretilmiştir. · Tüm baş yapılarına doğru uyumu sağlayabilmek adına maskenin yan taraflarında bulunan özel baş bantları, maskenin kişiselleştirilmesini destekleyerek, uygun donanımı sağlar. · Göz koruyucularındaki buğulanmayı azaltır. · 7502 yarım yüz maskesi, ısıya dayanıklı polimer ana malzemesi kullanılarak yapılan özel kapak tasarımına sahiptir. Bu kapak tasarımı yüksek ısı ve kıvılcımın bulunduğu ortamlarda rahatlık ve güvenliği kullanıcıları ile buluşturur. · EN 140:1998 standardına uygunluğu test edilmiş ve onaylanmıştır. · CE Belgesi onaylıdır. · Ağırlık: 136 gr. Kullanım Alanları -Yapı, Gıda ve Meşrubat Üretimi, -Genel Üretim, -Metal İşçiliği ve Marangozluk, -Genel Endüstriyel Temizleme ve İşleme, Genel Toz Kullanımı Gözlük, maske, tulum vb. kişiye özel giyilebilir ürünlerde, ambalajı açıldıktan sonra ve zarar gördüğü taktirde iadesi ve değişim talebi kabul edilememektedir. Tamamen sizlerin sağlığı ve hijyenik koşullar sebebiyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılamanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilli
Geri Bildirim Ver