3M 6300 Yarım Yüz Maskesi (büyük Boy)

900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.122 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.169,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.244,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3M 6300 Yarım Yüz Maskesi (büyük Boy)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onegai Satıcı Ünvanı: ALPER ALTINKESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2842945129600001 Vergi Kimlik Numarası: 0630177642
    Bu ürün Onegai tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3m 6300 yarım yüz maskesi büyük boy 3m 6300 gaz maskesi özellikleri 3m™ 6300 tekrar kullanılabilir yarım maske (büyük boy)
  • ekonomik, az bakım gerektiren, kolay kullanılabilir ve son derece hafif özelliktedir. Gazlara, buharlara ve partikülatlara karşı kişisel ihtiyacınıza göre koruma sağlamak amacıyla birçok ikiz filtreye bağlantı sağlayan 3m™ süngü bağlantı sistemine sahiptir. 3m'in 6000 serisi yarım maskeleri, ayrıca daha fazla rahatlık ve esneklik için 3m™ hava beslemeli sistemler ile de kullanılabilir. Özellikleri arasında şunlar bulunur: Rahat giyim için beşik süspansiyonu ile kafa desteği uzun süreli çalışmalarda rahatlık için hafif elastomerik malzeme. Düşük profilli tasarımı, görüş alanı sorunlarını minimuma indirir ikiz filtre tasarımı, daha düşük solunum direnci sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilli
Geri Bildirim Ver