3M 6200 Yarım Yüz Maskesi Orta Boy (M)

856,04 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

3M 6200 Yarım Yüz Maskesi Orta Boy (M)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BESTEK 3M Yetkili Bayi Satıcı Ünvanı: BESTEK İNŞAAT ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA KİMYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166029862100012 Vergi Kimlik Numarası: 1660298621
    Bu ürün BESTEK 3M Yetkili Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M™ Yeniden Kullanılabilir Yarım Yüz Maskeleri 6000 Serisi, bayonet tarzı çift filtre tasarımı, beşikli baş kayış takımı ve bağlaması kolay boyun askısı ile hafif, rahat bir elastomerik malzemeden üretilmiştir. Kullanımı kolay ekonomik, az bakım gerektiren yeniden kullanılabilir maskeler için 3M™ Yeniden Kullanılabilir Yarım Yüz Maskesi 6000 Serisini kullanın. Yeniden kullanılabilir yarım yüz maskelerimiz, uzun vardiyalarda giymek için hafif ve rahat olan elastomerik bir malzeme, beşikli baş kayış takımı ve bağlaması kolay boyun askısı ile basitlik için tasarlanmıştır. Gazlara, buharlara ve partiküllere karşı koruma sağlar ve kişisel ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çok çeşitli çift, hafif filtrelere uyan bayonet tarzı bir bağlantıya sahiptir. Çift filtre tasarımı, ağırlığı maske boyunca eşit bir şekilde dengelerken düşük profil, görüş alanınız üzerinde minimum etki ve kaynak ve taşlama siperleriyle daha iyi uyumluluk anlamına gelir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilli
Geri Bildirim Ver