3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu

2.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yenika tekstil Satıcı Ünvanı: YENİKA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0949060105000001 Vergi Kimlik Numarası: 9490601050
    Bu ürün yenika tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürün gizli şamandıra sayesinde su seviyesini sürekli korumaktadır. Şamandıralı Plastik Suluk Sığırların, koyun ve keçi gibi küçükbaş hayvanların, köpeklerin su ihtiyacını karşılamak için ideal ve ekonomik bir üründür. Sokak hayvanları için özellikle tercih edilen bir hayvan suluğu modelidir. Şamandıralı otomatik su dolumu sayesinde su seviyesi asla düşmez. Suluğa su dolumu sırasında hayvanlar strese girmez. 3 litre su kapasitesi 20 mm (yarım parmak) su girişi
Geri Bildirim Ver

3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu

Besicilikte hayvanların bakımı ve konfor alanları herkes için son derece önemli detaylardır. Besicilik kişilerin tercihlerine uygun hayvanlar için özel olarak tasarlanan ahırlarda üretilen ve hayvanların ayrıcalıklarına göre bakımlarının rahat yapılacağı mekânlarda devam edilmektedir. Otomatik hayvan sulukları birçok kişi için tercih edilen ürünlerdir. Hayvanları yem ve sulama kaplarına kolay ulaşabilecekleri noktalarda suluklar konumlandırılmalıdır. Hayvan su içerken kendine zarar vermemeli ve kolaylıkla ihtiyaçlarını karşılayabilmelidir. Otomatik hayvan suluğu günden güne gelişen teknoloji ile daha modern bir hal almaya başlamaktadır. Plastik hayvan suluğu tercih edilme durum ise kaza ile beslenen hayvan çarpar düşürürse kırılarak zararlı hale gelmemesi için plastik ürünler tercih edilmektedir.

  • Modern tasarım
  • Plastik malzeme
  • Hayvanlar için güvenli tasarım

3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu Kullanım Avantajları

Plastik şamandıralı ürünler içinde de gelişen teknoloji sayesinde hayvanların konforu ve kullanımları göz önünde bulundurularak üretilmiş ürünlerdir. Otomatik şamandıralı suluk ahırlar için tercih edilen, bununla birlikte kullanıcıları için de konforlu bir ürün olarak değerlendirilmektedir. Plastik şamandıralı suluk yaralanma ve kırılma gibi durumların önleyicisi olarak tercihlere sunulmuştur. Ancak bu ürün satışlara sunulmasının ardından oldukça ilgi görmüş ve kişilerin tercihlerine yön vermeye başlamasıyla kişiler arasında sıklıkla tercih edilebilir bir ürün haline gelmiştir. Hayvan otomatik suluk temas ile dolan su haznesi ile besiciler için kullanım kolaylığı oluşturmaktadır.

Besicilikte 3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu

Şamandıralı ürünleri besiciler yaygın olarak kullanmaktadır. Şamandıra hareket sensörlü ürünlerde kullanıcılara kolay bir kullanım sağlamak için tasarlanmıştır. 3m 5 adet plastik şamandıralı otomatik hayvan suluğu su içme ihtiyaçlarına cevap veren ve bir o kadar da kullanım kolaylığı sunan ürünlerden biridir. Hemen herkes için bir tercih unsuru olan ve son derece yaygın bir kullanım gerektiren ürünlerin her bir detayı hayvanlar için tasarlanmıştır. 3m 5 adet plastik şamandıralı otomatik hayvan suluğu yorumları günden güne kişilerin tercihlerine sunulmuş ve her gün kullanım miktarı ve talep edilme oranı artmış bir ürün grubudur. Bu nedenle besicilik ile uğraşan kişilerin hayvan suluklarının şamandıralı otomatik ürünler arasından tercih etmektedirler.

3M 5 Adet Plastik Şamandıralı Otomatik Hayvan Suluğu Fiyatları

Plastik şamandıralı ürünlerin hemen her biri hayvanların su içmesi ya da yem alması için kolaylıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanmış ürünlerdir. Plastik olmaları hayvan yaralanmaları için önleyici bir unsur olarak kabul edilmektedir. Plastik şamandıralı hayvan suluğu her bir kullanıcı için müşteri memnuniyeti anlamı taşımaktadır. Su kapları porselen ya da çelik gibi sert alaşım bir malzemeden tasarlanmamalıdır. Bu sert cisim hayvanların sakatlanmasına ya da bir çeşit zarar görmesine sebep olmaları için çok elverişli bir ortam sağlaması nedeniyle herkesin ve tüm besicilerin ortak görüşleri plastik şamandıralı suluklardır. Dop6182646igo otomatik hayvan sulukları hemen her bütçe ile uyumlu ürünlerdir. Bu nedenle talep edenlerin ve ihtiyaçları olan besicilik ile uğraşan kişilerin kolaylıkla bu ürünlere ulaşabilecekleri bilinmektedir. Plastik şamandıralı otomatik hayvan suluğu fiyatları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise ürünü inceleyebilir ve her plastik şamandıralı otomatik hayvan suluğu için uygun olan bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.