3M 38070 Cleaner Clay Perfect-it Temizleme Kili 200g

2.599 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

3M 38070 Cleaner Clay Perfect-it Temizleme Kili 200g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CRT Otomotiv Satıcı Ünvanı: NACİ CÖRÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2150103967
    Bu ürün CRT Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M Özellikle otomotiv sektöründe pek çok buluşa imza atmış uluslararası bir firmadır. Otomotiv konusundaki deneyimini boya, parlatma ve detaylı temizlik konusunda da dünyanın tercihi olan ürünleri formüle etmek için kullanmıştır. Günümüzde 3M Car Care ve Car Detailing kimyasalları profesyonel uygulayıcılar tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca dünyanın önde gelen otomobil firma ve markaları tarafından da kullanılmakta ve tercih edilmektedir. 3M geliştirdiği bu Ürünler ile araçların temizlik ve bakım uygulaması gerektiren tüm bölümlerine çözümler üretmiştir. Bu çözümler, araç kullanım ömrünü uzatarak araçlara yapılan yatırımın daha verimli olmasını sağlamaktadır. 3M Ürünleri uygulanmış araçlar her zaman yeni ve temiz bir görünümde kalmaktadır. Otomobillerine tutku derecesinde bağlı olan kullanıcılar bir defa 3M Car Care yenilikleriyle ve üstünlükleriyle tanıştıklarında bir daha başka tercihte bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver