3M 371 Şeffaf Koli Bandı / Yüksek Kalite 45mm X 100m - 6 Adet

450 TL

Ürün Bilgileri

3M 371 Şeffaf Koli Bandı / Yüksek Kalite 45mm X 100m - 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLIQA İŞ EKİPMANLARI Satıcı Ünvanı: FLIQA İŞ EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302082515400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020825154
    Bu ürün FLIQA İŞ EKİPMANLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikron: 45 ?m Üretim Türü: Hotmelt Renk: Şeffaf 3M® Kutu Kapama Bandı 371, oluklu mukavva da dahil olmak üzere çok çeşitli kutu ve karton malzemelerini güvenli bir şekilde kapatır. Neme dayanıklı polipropilen arkalık, nakliye süreci boyunca güçlü bir şekilde tutunmak için aşınmaya, kimyasallara ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır. Kalıcı bir tutuş sağlamak için kenarların etrafına ve pürüzlü yüzeylere kolayca uyum sağlar. Bu bant, 70 lbs ağırlığa kadar olan normal oluklu konteynerlerde (RSC) kullanım için uygundur. 3M® Kutu Sızdırmazlık Bandı 371, basınca duyarlı kauçuk reçine yapışkanlı çift eksenli yönlendirilmiş polipropilen arkalığa sahiptir ve iyi bir kenar yırtılma ve ayrılma direnci sunar. Ambalaj bandı veya yapışkan bant olarak da bilinen orta hizmet tipi sızdırmazlık bandı, düzenli oluklu konteynerleri (RSC) ve taşıma, nakliye ve dağıtım için kullanılan paketleri güvenli bir şekilde kapatmak için tasarlanmıştır. Bandın dayanıklılığı ve yüksek tutuculuğu özellikle zorlu geri dönüştürülmüş oluklu mukavva ve suntalarda işe yarar. Ekonomik ve güvenilir olması nedeniyle orta hizmet tipi sızdırmazlık bandı yiyecek ve içecek, spor malzemeleri, boru tesisatı, metal imalat, otomotiv parçaları ve mobilya üreticileri arasında popülerdir.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Koli Bandı
  • Renk Şeffaf
Geri Bildirim Ver