3M 36113 Marın Wax 946 Ml

1.466,22 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

3M 36113 Marın Wax 946 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3E MARİN TİCARET Satıcı Ünvanı: 3E MARİN TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001227692700001 Vergi Kimlik Numarası: 0012276927
    Bu ürün 3E MARİN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detaylar Vaks finisajının tavsiye edildiği tüm işlemler için mükemmel bir son adım
  • Parlak, saf bir vaks finisajı için karnauba vaksı içerir
  • Jelkot, boya, fiberglas ve metalleri elementlerden korur
  • Sıvı vaks formülünün uygulanması ve temizlenmesi kolaydır
  • Jelkot finisajı için eksiksiz bir 3M™ Perfect?It™ ürün yelpazesinin parçası
  • 3M™ Perfect-It™ Tekne Waxı, gerçekten profesyonel bir denizcilik cilası elde etmede son, mükemmel adımdır. Saf Brezilya karnauba vaksı, silikonlar, polimerler ve reçinelerin karışımı olağanüstü bir parlaklık ortaya çıkarır ve elementlere karşı dayanıklılık sağlar. Sıvı vaks formülünün uygulanması kolaydır ve sıcak yüzeylerde bile çalışır ve jelkot, boya, fiberglas ve metal için güvenlidir. Denizcilik ve diğer jelkot yüzeylerinde gerçekten profesyonel bir finisaj elde etmek için 3M™ Perfect-It™ Tekne Waxı ürünümüz mükemmel bir son adımdır - formülü, sertliği ve gösteri kalitesinde finisajıyla tanınan saf Brezilya karnauba vaksı içerir. Bu birinci sınıf vaks, pürüzsüz, son derece parlak bir finisaj sağlar ve yüzeyi yıpranmaya karşı korumaya yardımcı olan dayanıklı bir kabuk oluşturur. Jelkot için ideal olmasına rağmen boya, fiberglas ve metallerde kullanım için de güvenlidir. Bu sıvı vaks temiz ve kolay bir şekilde silinir ve tüm iklimlerde kullanımı çok basittir. Cilalama profesyonellerinden araç sahiplerine kadar, 3M™ Perfect?It™ Jelkot Finisaj ürünleri, hem yeni hem de kullanılmış teknelerde, karavanlarda ve endüstriyel jelkot yüzeylerinde harika çalışır. Bu ürünler, bir, iki veya üç adımlı tüm süreçlerde, her seferinde güvenilir finisaj elde etmenize yardımcı olmak için adım adım bir süreç içerir. Ve renk kodlu şişeler, mağazada veya iskelede kolay başvuru imkanı sağlar. Jelkot için özel olarak oluşturulan 3M ürün serisi, 3M™ Perfect-It™ Tekne Şampuanı, 3M™ Perfect-It™ Kalın Pasta, 3M™ Perfect-It™ Orta Pasta + Wax ve 3M™ Perfect-It™ İnce Cila + Wax ürünlerini içerir. Bu ürün yelpazesi, tekneler, karavanlar ve endüstriyel uygulamalar için profesyonel kalitede jelkot finisajları elde etmek için idealdir.
Geri Bildirim Ver