İlgili Kategoriler
Kapasite
RAM Hızı
Uyumlu Sistemler
Ekran Kartı Bellek Tipi
Fiyat
HDMI
Garanti Tipi
Fiyat Geçmişi
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

3000 Mhz Ram

" araması için 6468 sonuç listeleniyor

Yüksek Hıza Ulaşmak için 3000 Mhz Ram Modelleri Trendyol'da!

3000 mhz ram bilgisayarların tam performans ile çalışmasını sağlar. Önemli bir yere sahip olan bu ürün, günlük kullanım kadar iş amaçlı projeler üzerinde çalışan kişiler için de önemli bir yere sahiptir. Bilgisayar oyunları oynayanlar için hız önemli bir detaydır. Anlık geliştirilen taktikler ve müdahalelerin doğru bir şekilde yapılması önemlidir. ddr4 3000 mhz ram bu anlamda kullanıcıları için uygunluk sağlayan bir üründür. Her kullanıcının ihtiyacına göre şekillen bir yapıda olduğu için model çeşitleri arasında ddr3 3000 mhz ram modelini de görmek mümkün. Bellekler, farklı anakart modelleri ve anakart çipsetlerine göre üretilir. Bu ürün standart bilgisayarlar için normal bir elektronik devre şeklinde piyasada kendine yer bulur. Yoğun projelerle uğraşan ya da bilgisayar oyunu oynayanlar için geliştirilen bu belleklerin üzerinde pasif soğutmalar yer alabilir. Soğutma sistemlerinin buradaki avantajı uzun süreli olarak çalışan bellek ramerde görülen ısınma gibi durumların önüne geçmektir.

Yüksek Hız Kpasitesi Sunan 3000 Mhz Ram

Yüksek Hız Kpasitesi Sunan 3000 Mhz Ram

8x2 3000 mhz ram soğutmalı ürünler grubunda yer alarak overclock olarak isimlendirilen sistem bileşenleri ile beraber ekstra voltaj verilerek ya da verilmeyerek fabrika çıkışı hızlarından daha da yüksek hızlara yükseltilmesini kapsar. Bu sayede ramlerin yüksek hızlara çıkabilme durumu olarak ifade edilebilir. 32 gb 3000 mhz ram sunucular için geliştirilen modellerden biridir. Normal bellek yapılarından farklı olarak ECC olarak isimlendirilen hata düzeltme özelliği bulunur. Böylelikle olası elektrik kesinleri gibi durumlar yaşandığında ya da sistem hata verdiğinde sabit disk üzerine yazılacak olan verilen bozulmasını engeller. Kullanıcılar için önemli bir detay olan bu durum, ürünün tercih edilebilirlik seviyesini belirler. Bu kapsamda üretilen ram fiyatları diğer normal belleklerde yer alan ürünlere kıyasla daha yüksek seviyelerde yer alabilir.

Bellek Yapılarına Göre 3000 Mhz Ram

Bellek Yapılarına Göre 3000 Mhz Ram

16 gb 3000 mhz ram sadece masaüstü modeller için değil aynı zamanda dizüstü bilgisayarlar içinde uygunluk sağlar. Yoğun kullanıma bağlı oluşan yavaşlama, özellikle dizüstü bilgisayarlar için en ideal çözümdür. Pek çok dizüstü bilgisayarların alt bölümünde yer alan koruma kapakları sayesinde bu ürün modelleri kolayca takılabilir. Bu işlem detayları ürünü garanti kapsamından çıkartır. O nedenle uzman birinden bu konuda destek alınması önemlidir. Eğer bilgisayarınızın garanti süresi doldu ise bu işlemi yapabilirsiniz. Bilgisayar modellerine göre geliştirildiğinden kapasite, hız gibi kriterlere göre tercih de bulunabilirsiniz. 8 gb 3000 mhz ram yaygın kullanıma sahip olmakla beraber gün içindeki tüm işlemleriniz için uygunluk sağlar. Eğer yüksek veri ya da işlemci ihtiyacınız yok ise bu ürün modeli tercih edebilirsiniz.

3000 Mhz Ram Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

3000 Mhz Ram Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

4 gb 3000 mhz ram yetersiz bellek uyarı, müzik ve video gibi çoklu alanlarda yapılan oynatımlarda, internet gezintilerinde bilgisayarınızın yavaşlamadan verimli kullanılmanı sağlar. Bu gibi işlem detayları için bilgisayar kullanıyorsanız bu ürün modelini tercih edebilirsiniz. Çünkü sabit disk ya da işlemcilerde yaşanılan yavaşlamaların nedeni yetersiz boyutu ve yavaş belleklerde biriken veriler olmaktadır. Bu durum sonrasında sabit diske yazmaya başlayarak sabit disk veri depolama alanı olarak kullanılmaya devam edilir. Bu gibi durumların yaşanmaması için sistemlerinizde her zaman yüksek boyutlarda olan bellek bulundurmanız tavsiye olunur. Bu sayede gerek yoğun aktivitelerinizde gerekse projelerinizde tıkanma ya da yavaşlama gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız. 300 Mhz Ram modelleri özellikleri ve fiyatları hakkında Trendyol'u inceleyerek bilgi alabilirsiniz. Pek çok markayı bir arada görüntüleyeceğiniz için doğru ürüne uygun fiyat seçenekleri ile karar vermek sizler için kolay olacaktır.