1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar Için Uyku Vakti Heather Maisner - Heather Maisner

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %3 İndirim
1.500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,70 TL

Ürün Bilgileri

1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar Için Uyku Vakti Heather Maisner - Heather Maisner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZagrozAl Satıcı Ünvanı: MİNE DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2820529871
    Bu ürün ZagrozAl tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti Heather Maisner - Heather Maisner

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Heather Maisner
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti - 1001 Çiçek Kitaplar

Kitaplar, küçük yaş gruplarının hayal dünyasını genişletmeye yardımcı olan kaynaklardır. Küçük yaşlardan itibaren bilgi haznesini genişleten ve çocukların motor becerilerini güçlendiren eserlerdir. Piyasada çocukların zihinsel kazanımlarını pekiştirmeye, duygu ve düşünceleri geliştirmeye yardımcı olabilecek pek çok yararlı ürün çeşidi vardır. Her yaş grubuna hitap eden kaynakların haricinde küçük çocukların dinlemekten zevk aldıkları türler de bulunur. Özellikle uzmanlar tarafından uyku öncesi okunması gereken kitapların, küçük çocuklar üzerinde olumlu etki bıraktığı noktasında vurgular yapılır. Bir yandan masalın içinde kendi hayal dünyalarını kurmaları diğer yandan da uyku saatinde okunan kitaplar sayesinde çocukların çok daha kolay uykuya daldıkları görülür. Ebeveynler tarafından Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti gibi eserlerin çocuklara sıklıkla okunması oldukça yararlı olur.

  • Merak uyandıran anlatım
  • Dil becerisi kazandıran içerik
  • Hayal dünyasını güçlendiren hikaye

Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti Kitabının Yararları

Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti Kitabının Yararları

1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti, çocukların merakla dinleyebilecekleri ve tekrar dinlemek isteyecekleri tarzda oluşturulan bir içeriğe sahiptir.. Bu masallar sayesinde uykuya hazırlanan miniklerin hayal dünyası gelişir. Çocuklar kendilerini bu masalın içerisinde hisseder ve kolay bir şekilde de uykuya dalarlar. Küçük yaşlardaki çocuklara okuma sevgisini aşılamanın en iyi yollarından bir tanesi de onlara rutin bir biçimde okuma etkinliği yapmaktır. Bu konuda ebeveynlere büyük bir görev düşer. Bu kitap uyku öncesi okunabileceği gibi gün içinde de okunması güzel olan bir türdür. Yeni okumayı öğrenen çocuklar için de oldukça idealdir. Okunması rahat ve kolay olan 1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti kitap, birbirinden eğlenceli karakterleriyle de hoş bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, kaliteli kağıdı ve okunabilir büyük punto yazılarıyla hem ebeveynlerin hem de ilkokul çağındaki çocukların rahatça okumalarına olanak tanır.

Renkli ve Eğlenceli Uyku Öncesi Masal Kitabı

Renkli ve Eğlenceli Uyku Öncesi Masal Kitabı

İlkokul öncesi çocukların dikkatlerini çekebilecek içeriğe sahip olan bu kitap, çocukların eğlenceli vakitler geçirebileceği kaliteye eşdeğerdir. Masal kitabı, görsel ve eğitsel anlamda beklentilerinizi karşılamaya yeterlidir. Bu kaliteli yapıt, eğitici ve öğretici yanı ağır basan, renkli ve keyifli görselleri ile öne çıkan bir yapıttır. İnteraktif olarak çocukların keşfetme duygusunu güçlendirir. Aynı zamanda soru sorma kabiliyetini artırır. Hem içerik bakımından hem de fiyat bakımından son derece idealdir. 1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti fiyat avantajları ile beğeniye sunulur. Siz de çocuklarınızın kaliteli içeriklerden oluşan masallarla büyümesini istiyorsanız bu keyifli ve yararlı kitabı tercih edebilirsiniz. Miniklerin başucu kitapları arasında yer alması gereken masal kitabı hakkında bilgi almak için 1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti yorum kısımlarını okuyabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Eğlenceli Masal Kitabı

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Eğlenceli Masal Kitabı

Bu masal kitabı, küçük çocukların masal dinleme gereksinimlerini besleyen ve anlaşılabilir bir dille kaleme alınan masal bir kitabıdır. Ara bul etkinlikleri ile ayıların sevimli ve eğlenceli hallerine bu kitap içinde yer alır. Çocukların keyifli şekilde uykuya geçmeleri için uyku öncesi bu masal kitabı okunabilir. Küçük çocukların uykuya dalması amacıyla okunması gereken ideal masal kitaplarından biri, minik ayıcıklar için uyku vaktidir. Bütçe dostu olarak beğeniye sunulan 1001 Çiçek Kitaplar Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti kitap fiyatı oldukça makuldur. Siz de defalarca okunması mümkün olan bu masal kitabına hızlı ve kolay yoldan ulaşabilirsiniz. Hem anaokulu hem de ilkokul öğrencilerinin okuyabileceği Minik Ayıcıklar İçin Uyku Vakti kitap türüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.