Jumbo Ocean 26 Parça Kahvaltı Takımı

5.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.235,90 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Ocean 26 Parça Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEVGİDEKO Satıcı Ünvanı: BÜLENT ATMACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1030248741
    Bu ürün SEVGİDEKO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Ocean 26 parça 6 kişilik kahvaltı takımı ile sevdiklerinize şık sofralar hazırlayabilirsiniz. Kahvaltı keyfinizi arttıran bu takım yüksek kalitesi ve göz kamaştıran tasarımı ile sofralarınıza eşlik ediyor. 6 kişilik olan bu kahvaltı takımı geniş aileler için uygun modeller arasında. Misafirlerinize ve ailenize harika bir kahvaltı deneyimi yaşatabileceğiniz Jumbo Ocean kahvaltı takımı geniş parça sayısı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kahvaltı sofrasın olması gereken tüm parçaları size sunan Jumbo Ocean'ın her bir parçası özenle tasarlanıyor. Stoneware malzemesinden üretilen bu takım mavi tonlarına sahip olup kendinizi adete denizdeymiş gibi hissedebilmenizi sağlıyor. Isıya ve dış etkilere karşı dayanıklı olan malzemesi pürüzsüz bir görünüme sahip. Aynı zamanda sağlamlığı ile de uzun yıllar boyunca sizlere eşlik edebiliyor. Yuvarlak şekilde tasarlanan bu kahvaltı takımı sofranızda f erah bir atmosfer yaratıyor. Siz de bu şık modeli kaçırmadan sepetinize ekleyebilirsiniz. Kahvaltı Sofralarınızın Şıklığı: Jumbo Ocean Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada kahvaltı keyfi sürmenize yardımcı olan Jumbo Ocean kahvaltı takımını kaçırmayın! Mavinin en güzel halini sizlere sunan bu takım, ihtiyaçlarınızı da büyük ölçüde karşılayabiliyor. 26 parçadan oluşan set içerisinde sunum ve nın yanında çay bardağını da sizlere sunuyor. Kahvaltı masalarınızın eksiksiz olmasını sağlayan Jumbo Ocean ile siz de sevdiklerinizle keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Modern tasarımı ile de her zevke uyum sağlayabilen bu takım ile kolay temizlenebilmesi ile de tercih ediliyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilmeye uygun olan bu model rahat bir kullanıma da sahip. Siz de sofralarınıza zarif bir dokunuş katmak istiyorsanız Jumbo Ocean kahvaltı takımını tercih edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Mavi Şekil: Yuvarlak Malzeme: Stoneware Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 26 Parça Set İçeriği 6 Adet Servis Tabak 6 Adet Çay Fincanı 6 Adet Çay Fincan Tabağı 2 Adet Büyük Kase 2 Adet Orta Kase 2 Adet Küçük Kase 2 Adet Oval Tabak Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Özellik BPA Free
  • Renk Mavi
  • Parça Sayısı 26
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver