5
Anakart kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

ASROCK B450m Hdvr4 Am4,ddr4 3200mhz (OC),m2,usb3.1,hdmı,dvı,vga Matx Anakart Asrb450m-hdvr4

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.309 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.345 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.463,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ASROCK B450m Hdvr4 Am4,ddr4 3200mhz (OC),m2,usb3.1,hdmı,dvı,vga Matx Anakart Asrb450m-hdvr4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekramarket Satıcı Ünvanı: TEKRA BİLİŞİM DANIŞMANLIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045098500019 Vergi Kimlik Numarası: 8360450985
    Bu ürün Tekramarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ASRB450M-HDVR4B450M HDVR4 AM4,DDR4 3200MHz+ (OC),M2,USB3.1,HDMI,DVI,VGA MATX ANAKARTAsrock B450M-HDVR4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1Gen1, HDMI, DVI, VGA ATX Anakart

Ürün Özellikleri

  • Chipset AMD B350
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Kasa Tipi ATX
Geri Bildirim Ver

ASROCK ASRB450M-HDVR4 Socket AM4 DDR4 3200MHz Anakart

Asrock B450M-HDV R4.0, AMD 2000 serisini de baz alarak yeni nesil AMD Ryzen ve AMD 4 soketli işlemcilere yönelik geliştirilen B450 chipset’li bir anakart modelidir. Kaliteli malzemelerden üretilen anakart, gelişmiş özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir üründür. Yeni nesil katı kapasitörlerin kullanıldığı anakartın stabil çalışarak daha uzun süreli kullanımı mümkündür. Anakart üzerindeki bileşenlerin gerilim yükselmesine karşı zarar görmelerini engelleyecek teknolojik çözümler içerir. Yeni arayüzü ve çok amaçlı yazılım paketi ihtiyaç duyulabilecek programları içerir ve kolayca erişilebilir.

  • AMD Store MI teknolojisine sahiptir.
  • 3 ekrana görüntü verir.
  • Digi Power & Full Spike Protection özelliği vardır.

Asrock B450M-Hdv R4.0 Öne Çıkan Teknik Özellikleri Nelerdir?

Asrock B450M-Hdv R4.0 Öne Çıkan Teknik Özellikleri Nelerdir?

Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4 anakart teknik özellikler bakımından zengin bir modeldir. AMD B450 chipsete ve AM4 soket tipine sahiptir ve AMD işlemcilerle uyumludur. Maksimum 64 GB’a kadar DDR4 RAM destekler. AMD Store MI teknolojisi ile SSD diskinizin hızı ve mekanik diskinizin geniş depolama alanını etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. 32GB/s aktarım hızına ulaşan PCIeX4 Ultra M.2 yuvası Sata3 6GB/s M.2 modüllerini de destekler. Üretiminde yüksek yoğunluklu cam PCB kullanılır ve nemli ortamlarda oluşabilecek elektrik sorunlarına karşı korur. 3 ekrana aynı anda görüntü verebilir ve 4K’ya kadar görüntü çıkışı alınabilir. Katı kapasitör tasarımı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. ELNA ses kapasitörleri yüksek ses kalitesi sunar. Ani güç dalgalanmalarına karşı bileşenlerin hasar görmesini engelleyen teknolojik çözümler içerir.

Asrock Socket Am4 B450M-Hdv R4.0 Hangi Konularda Avantaj Sağlar?

Asrock B450M-HDV R4.0, dahili GPU’ya sahip işlemcilerle kullanıldığında aynı anda 3 ekrana görüntü verebilir. A serisi APU’lar ve Ryzen Vega GPU’lu işlemciler ile 4K’ya varan görüntü kalitesi elde etmek mümkündür. Bu anakartta analog güç yerine yeni nesil dijital PWM kullanıldığı için CPU Vcore voltajı daha düzenlidir. Bu özellik anakartın stabil ve uzun ömürlü çalışmasını sağlar. Cam PCB tasarımı nemli ortam koşullarında üstün performans sağlar. Çok amaçlı yazılım paketi A-Tunning kullanıcılara ihtiyaç duydukları yazılımları kolay bir şekilde sunar. Aşırı akımın sisteme verebileceği zararları engellemek için geliştirilen Full Spike Protection özelliği anakart üzerindeki bileşenlerin yüksek gerilimde zarar görmesini engeller. Live Update&App Shop özelliği sayesinde sistemi her zaman güncel tutmak ve ihtiyaç duyulabilecek uygulamaları tek tıkla kolay bir şekilde kurmak mümkündür.

Asrock Socket Ddr4 3200Mhz B450M-Hdv R4.0 Performansı Nasıldır?

Asrock B450M-HDV R4.0 socket AM4 DDR4 3200 MHz anakart, kullanıcıların mevcut donanımlarıyla maksimum performans alabilmelerini sağlayan zengin özellikler taşır. Ürünün dikkat çekici özelliklerinden biri olan AMD StoreMI teknolojisi sayesinde SSD disklerin yüksek hızı ve mekanik HDD’lerin geniş depolama alanı ile birleşir. Bu özellik sayesinde sistemlerde yer alan mekanik HDD’lerin SSD hızıyla etkili bir şekilde kullanımı mümkündür. Katı kapasitörler anakartın daha stabil şekilde çalışmasını ve uzun ömürlü kullanılmasını sağlar. Anakart üzerinde yer alan ELNA ses kapasitörleri de yüksek kalitesi ses almayı sağlayarak oyun ve müziklerde ses performansının üst seviyede olmasına yardımcı olur. Bu modelde anakart üzerindeki bileşenlerin yüksek gerilimden zarar görmesini engelleyen Full Spike Protection koruması mevcuttur. Ürünü daha önce satın alan ve kullananların deneyimleri ve yorumları hakkında bilgi sahibi olmak için Asrock B450M-HDV R4.0 yorumlarına göz atabilirsiniz. Asrock B450M-HDV R4.0 fiyatı bilgisi ve satın alma işlemlerini Trendyol üzerinden birkaç tıkla kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.