Zyxel Wap3205 V3 5 Port 300 Mbps Kablosuz Ap

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zyxel Wap3205 V3 5 Port 300 Mbps Kablosuz Ap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - GARANTİ SÜRESİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR - ÜRÜNÜN MARKASI : - ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : - KARGO : ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE HAZIRLANIP TARAFINIZA KARGO EDİLMEKTEDİR. - TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. - SIFIR, KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. - KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN YOKTUR. - ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER, ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. - SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ. - SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜNLER HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ. - NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Var
  • Anten Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği 4G
  • Port Sayısı 2
  • Router Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Zyxel Wap3205 V3 5 Port 300 Mbps

Her geçen gün teknolojik gelişmeler sayesinde insanlara sunulan fırsatlara bir yenisi daha eklenir. Her üretilen ürün bir öncekinden daha iyi özelliklere sahip olur. Özellikle teknolojik aygıtların veri depolama ve hizmet verme kapasitesindeki gelişmeler hız kesmeden devam eder. Teknolojik aletler kadar internete erişim olanakları da artarak taleplere karşılık verir. İnternet denilince ilk akla gelen şey modemlerdir. Modem, bilgisayar ve telefon gibi teknolojik aletlere internet bağlantısı sağlayan gereçtir. Modülatör ve demodülatör kelimelerinin birleşmesinden oluşan bir kelimedir. Bir tür aracı olarak kabul edilir. Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki çeşittir. Zyxel 3205 v3 modemi de bu aracı özelliğine sahip kablosuz aygıtlardan biridir. Zyxel wap3205 v3 modeminin başlıca özellikleri şunlardır:

  • Kolay kurulum imkanı
  • Basit arayüzü sayesinde her cihazdan bağlanabilme özelliği
  • Yüksek veri aktarım hızı

Zyxel Wap3205 v3 300mbps Özellikleri

Zyxel Wap3205 v3 300mbps Özellikleri

Zyxel wap3205 v3 5 Port 300 mbps ile kablosuz ağınızı oluşturabilir ve genişletebilirsiniz. Kablosuz ağa kolayca bağlanabilirsiniz. Bu özellikleri ile çok fonksiyonlu olarak kullanım sağlar. Ayrıca, kullanıcılarına 300 mbps'ye kadar veri transfer hızı sunar. Mbps, ağ bağlantısının standart hız birimidir. Bir saniyede megabit cinsinden ifade edilerek aktarılan veri sayısını belirtir. Bu sayede ses ve görüntü dosyalarını kolayca indirilebilir. Ofislerde ve evlerde kullanıma uygundur. Zyxel wap3205 v3 300 mbps modelinin 2 tane anteni vardır. Bu antenler maksimum 7dBi'ye kadar geniş kapsama alanı sunar. Ayrıca 2.4 GHz bant genişliğine sahiptir. Modemin arka yüzünde temel teknik özellikleri, IP adresi ve şifresi gibi bilgiler bulunur. Bu bilgiler ile kurulumu sırasında zorluk yaşamazsınız. Marka ve model fark etmeksizin her cihaza bağlanabilen basit arayüze sahiptir.

Zyxel Wap3205 v3 300mbps Modemi Kurulumu

Zyxel Wap3205 v3 300mbps Modemi Kurulumu

Öncelikle cihazın fiziksel kurulumu yapılır. Kablolu ya da kablosuz bağlantı kurabilme özelliğine sahip olduğu için iki şekilde de kurabilirsiniz. Kablolu kurulum bir ethernet bağlantı kablosu ile yapılır. Kablosuz bağlantı ise wireless ile yapılır. V3 modeli üç farklı modda kullanılmak için kurulabilir. Bu modlar; Access Point, Universal Repeater ve Client modudur. Zyxel wap3205 v3 300 mbps kablosuz-n access point modu ile ev ve iş yerlerinde bağlantı kurulabilir. Bu mod kablolu olan ağ erişimine kablosuz şekilde ulaşmayı sağlar. Universal repeater ise almış olduğu kablosuz ağ sinyalini tekrarlayarak sinyal alanını genişleten özelliktir. Bu sayede veri, uzakta bulunan cihaza sorunsuz iletilir. Client modu, sunucudan veri alan masaüstü bilgisayarlar için kullanılır. Üç temel modun dışında kullanılabilen router özelliği ise veri paketlerini ileten yönlendirici görevi görür.

Zyxel Wap3205 v3 Kullanımı

Zyxel Wap3205 v3 Kullanımı

Zyxel wap 3205 v3 5 port 300 mbps kablosuz ap ürününü ev ve iş yerlerinizde kolayca kurup kullanabilirsiniz. Basit modem arayüzü ve kurulum kataloğu vardır. Modemin arka yüzünde ip numarası ve modem şifresi gibi temel özelliklerin olduğu bir etiket vardır. Aynı zamanda üzerinde reset tuşu, WPS butonu, WLAN ve güç durumunu gösteren ledler bulunur. Modemin yan tarafında kullanım modunuza göre seçim yapmanız gereken AP, UR, CL gösterge düğmesi bulunur. Bu göstergeler modem modlarının baş harfleri alınarak oluşturulur. Düğmeyi access point için AP, universal repeater için UR, client modu için ise CL yazan kısma çekerek ayarlayabilirsiniz. Bu üründen almak istiyorsanız Zyxel wap3205 v3 yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Trendyol size ürün özelliklerinin yanı sıra diğer müşterilerin yaptığı değerlendirmeleri inceleme fırsatı sunar.